Lončarević Badnjar: Blagovremeno sam postupala po svim zahtjevima i dostavljala raspoloživu dokumentaciju

"Sa svim svojim kolegama sam u dobrim odnosima, i u tom smislu jučerašnji navodi su netačni", rekla je Lončarrević Badnjar

7611 pregleda 6 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Boris Pejović
Ilustracija, Foto: Boris Pejović

Bivša v.d direktorica Aerodroma Crne Gore Ana Lončarević Badnjar saopštila je da je blagovremeno postupila po svim zahtjevima Ministarstva kapitalnih investicija i Odbora direktora Aerodroma Crne Gore, dostavljujući uredno i blagovremeno svu raspoloživu dokumentaciju.

"Od dana imenovanja na ovu funkciju (8. april) blagovremeno sam postupila po svim zvaničnim zahtjevima resornog ministarstva, a što se može provjeriti u aktima od 20. i 26. aprila, koje sam dostavila resornom ministarstvu uz svu propratnu dokumentaciju, a sa čim je upoznat i Odbor direktora Aerodroma Crne Gore", kazala je "Vijestima" Lončarević Badnjar.

Ona je, kako je dodala, u cilju zaštite ličnog integriteta i ugleda Društva, pozvala nadležne subjekte da umjesto medijskih nastupa "i ovakvih netačnih informacija koje su saopštene juče, ulože maksimalne napore kako bi se pronašlo najbolje rješenje za održivost poslovanja Aerodroma Crne Gore".

Ana Lončarević Badnjar dopis
foto: Privatna arhiva

"I omogućilo redovno i efikasno obavljanje osnovne djelatnosti Društva, što će donijeti benefite cjelokupnoj ekonomiji Crne Gore. Sa svim svojim kolegama sam u dobrim odnosima, i u tom smislu jučerašnji navodi su netačni", rekla je Lončarević Badnjar.

Dodala je da je bila imenovana kao nestranačka ličnost, a radi svojih profesionalnih i stručnih referenci, teda "bilo kakvo stavljanje u politički kontekst je neistinito".

Bonus video: