Svi poreski obveznici moraju preći na elektronsku fiskalizaciju do početka juna ove godine!

Elektronska fiskalizacija predviđa da se svi izdati računi - gotovinski i bezgotovinski, evidentiraju u bazi podataka Poreske uprave

17380 pregleda 0 komentar(a)
Foto: VG eFISKAL
Foto: VG eFISKAL

Prelazni period, u kome je dozvoljeno istovremeno funkcionisanje i elektronske fiskalizacije i poreskih registar kasa se bliži kraju.

Do 1. juna, svi privrednici će morati preći na elektronsku fiskalizaciju.

Elektronska fiskalizacija predviđa da se svi izdati računi - gotovinski i bezgotovinski, evidentiraju u bazi podataka Poreske uprave.

Fiskalizacija računa vrši se fiskalnim servisom (softver), putem kojeg uređaji poreskih obveznika (elektronski naplatni uređaj - ENU) komuniciraju sa serverom Poreske uprave.

Elektronski naplatni uređaj - ENU je uređaj koji, koristeći stalnu internet vezu i elektronski sertifikat koji izdaje jedno od sertifikacionih tijela u Crnoj Gori, može da pošalje poruku Poreskoj upravi da je ostvaren promet proizvoda i usluga.

Cijena ne smije biti jedina vodilja za Vaš izbor, jer odabirom rješenja za elektronsku fiskalizaciju, birate partnera na kojeg ćete osloniti razvoj i budućnost Vaše firme! Kvalitet usluge, dostupnost servisa i tehničke podrške su osnovne stvari na koje kupac mora obratiti pažnju.

Tim stručnih ljudi kompanije VG eFISKAL, koja se isključivo bavi poslovima fiskalizacije, je spreman da Vam olakša prelazak na novi sistem i posavjetuje Vas oko izbora pravog rješenja, stoga na jednom mjestu možete sve dogovoriti:

  • Odgovarajući ENU uređaj i aplikaciju za Vaš biznis
  • Digitalni sertifikat
  • Internet

Mi radimo za Vas:

  • Prijavu na SEP portal
  • Aktivaciju
  • Fiskalizaciju
  • Instalaciju digitalnog sertifikata i unos artikala

Više od 30 godina iskustva nas čini najpouzdanijim partnerom u fiskalizaciji. Unosimo i instaliramo za Vas sve potrebne podatke za elektronsku fiskalizaciju. Isporuku naših uređaja vršimo na dogovorenoj lokaciji u roku od najviše 2 radna dana, a u slučaju kvara zamjenski uređaj dostavljamo u roku od 24 časa. Naša on-line i telefonska podrška Vam je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedelji.

Fiskalizacija
foto: efiskal

Naša jedinstvena ponuda pokriva sve vrste djelatnosti, pa uz naš stručni tim možete odabrati pouzdana rješenja za fiskalizaciju Vaše djelatnosti.

Fiskalizacija
foto: efiskal

Fiskalizacija maloprodaje i uslužnih djelatnosti

Najpouzdaniji Android uređaj sa integrisanim štampačem i aplikacijom VG AdeoPOS, namijenjen za elektronsku fiskalizaciju maloprodaje i uslužnih djelatnosti, adekvatna je zamjena svim postojećim fiskalnim kasama i fiskalnim printerima.

Idealan uređaj za fiskalizaciju marketa, piljara, pekara, butika, cvjećara, TAXI usluga, servisa kao i mnoštva drugih djelatnosti...

Jednostavno i lako umrežavanje više objekata i dostupnost administracije na Cloud-u olakšava pregled i podatke o poslovanju Vam čini dostupnim u svakom trenutku.

Neke od prednosti ovog sistema su: mogućnost izdavanja fiskalizovanih računa u slučaju gubitka internet veze, baterija velikog kapaciteta, Wi-Fi, veliki broj izvještaja, automatski backup svih fiskalnih računa na Cloud-u. Takođe, ovi uređaji se mogu povezati i sa ladicom za novac i sa bar-kod čitačem.

Fiskalizacija
foto: efiskal

Fiskalizacija faktura

Web-aplikacija za jednostavnu fiskalizaciju faktura, prilagođena je svim modernim Internet pretraživačima, prenosnim ili stolnim računarima, te POS ili kancelarijskim A4 štampačima. Aplikacija je veoma jednostavna za korišćenje i dostupna je na bilo kojoj lokaciji.

Neograničen broj faktura, neograničen broj korisnika, dostupnost 24/7, mogućnost praćenja robno-materijalnog poslovanja, neke su od pogodnosti našeg rješenja.

Fiskalizacija
foto: efiskal

Fiskalizacija ugostiteljstva

Dobar informacioni sistem ne samo da će Vam uštedjeti vrijeme, nego i novac, omogućavajući Vam potpunu kontrolu nad Vašim poslovanjem. Cijenom i kvalitetom ponude, najboljom podrškom, te brzim servisnim uslugama VG eFISKAL se trudi zadovoljiti sve zahtjeve i potrebe klijenata.

Od rezervacije do ispraćanja gosta, i Vama i Vašem osoblju mi olakšavamo svaki korak. Jednostavno korištenje, lako naručivanje, praćenje... Sistem razvijen sa najnovijim Web tehnologijama, dostupan je on-line na cloud platformi bilo kada i bilo gdje. u potpunosti funkcionalan na računaru, tabletu ili telefonu!

Sa našim partnerom Crnogorskim Telekomom smo obezbijedili kupovinu svih naših uređaja na 24 mjesečne rate!

Sve o procesu elektronske fiskalizacije u Crnoj Gori saznajte na linku www.fiskalizacija.me ili nas pratite putem društvenih mreža LinkedIn, Facebook i Instagram kako bi bili u toku sa svim aktuelnostima i dešavanjima.