Brzo i jednostavno do fiskalizacije

U ponudi Pošte Crne Gore je softversko rješenje, koje svakom privrednom subjektu omogućava da na jednostavan način kreira, ovjeri i izda račun kupcu, bilo da se radi o izdavanju gotovinskih ili bezgotovinskih računa

13943 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Pošta Crne Gore
Ilustracija, Foto: Pošta Crne Gore

Pošta Crne Gore nudi jednostavno, povoljno i potpuno rješenje za prelazak na sistem elektronske fiskalizacije. Softversko rješenje koje nudimo dostupno je već od 10,00 € + PDV.

Dovoljno je da jedanput dođete u Poštinu poslovnicu ili skeniranu dokumentaciju pošaljete mejlom. Vaš paket za fiskalizaciju biće Vam dostavljen u najkraćem roku na cijeloj teritoriji Crne Gore.

Informacije o softverskim paketima, opremi, cijenama, uslovima korišćenja dostupne su na portalu Pošte Crne Gore ( https://postacg.me/e-servisi/elektronska-fiskalizacija/ ) ili pozivom Call Centra Pošte 19895 koji je korisnicima na raspolaganju svakog radnog dana i subotom od 7:00 do 20:00 sati.

Pošta PR
foto: Pošta Crne Gore

U ponudi Pošte Crne Gore je softversko rješenje, koje svakom privrednom subjektu omogućava da na jednostavan način kreira, ovjeri i izda račun kupcu, bilo da se radi o izdavanju gotovinskih ili bezgotovinskih računa. U ponudi su tri modula, prilagođeni svim tipovima djelatnosti.

U procesu izdavanja računa možete koristiti svoj računar, tablet uređaj, mobilni telefon ili koristiti specijalizovane kase veličine mobilnog telefona, i sve to sa bilo kojeg mjesta gdje god se nalazili.

Pored softverskog rješenja, Pošta ima mogućnost da obveznicima fiskalizacije ponudi digitalni napredni elektronski pečat (za gotovinsko izdavanje računa) i napredni elektronski potpis (za bezgotovinsko izdavanje računa). U sklopu ponude su i različiti tipovi štampača za račune, kao i gore pomenuta mobilna kasa.

S Poštom do fiskalizacije na najlakši način.