Najlakši put do fiskalizacije

Pantheon programsko rješenje za praćenje kompletnog procesa elektronske fiskalizacije u potpunosti je odgovorilo na sve izazove i potrebe e-fiskalizacije

23017 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pantheon
Foto: Pantheon

Pantheon programsko rješenje u potpunosti je spremno da kvalitetno odgovori na sve izazove i potrebe e-fiskalizacije.

U regionu imamo preko 65 hiljada zadovoljnih korisnika. Pantheon omogućava unos artikala, formiranja cijene, dodjelu popusta, pregled dnevnih, sedmičnih i mjesečnih izvještaja, jednostavnu i brzu fiskalizaciju računa...

Zakon o elektronskoj fiskalizaciji stupio je na snagu 1. januara ove godine, a kompanija Datalab.MN potrudila se da decenijsko iskustvo u radu sa klijentima i najboljim softwerskim Pantheon rješenjima prenese i ugradi u softwer za fiskalizaciju računa.

Pantheon programsko rješenje za praćenje kompletnog procesa elektronske fiskalizacije u potpunosti je odgovorilo na sve izazove i potrebe e-fiskalizacije.

„To je već dokazano na tržištu regiona Hrvatske i Slovenije, gdje su Pantheon rješenja i kvalitetna oprema pokazali da smo pravo i bezbrižno riješenje. Uz PANTHEON fiskalnu kasu, dobijate i besplatnu web licencu koju možete koristi i preko vašeg računara, tableta ili telefona i na jednostavan način pratićete i kontrolisati rad vaše kase“, poručeno je iz Datalaba.

Napravljena je saradnja sa kompanijom KRAFT NT iz Podgorice, koja je posljednjih godina prepoznata kao vodeća kompanija u plasmanu fiskalnih sistema i fiskalne opreme.

„Udružili smo se i napravili tim koji će našim korisnicima pomoći u procesu fiskalizacije, od obavezne prijave na SEP portalu Uprave prihoda, pa do izdavanja prvog fiskalnog računa. Obezbijedili smo nabavku najmodernije android kase za elektronsku fiskalizaciju brenda SUNMI, koju možete uzeti na 24 mjeseca uz adekvatan tarifni paket, koji ćete odabrati po mjeri vaše firme i vaših poslovnih potreba“, saopšteno je iz Datalaba.

Sa Crnogorskim Telekomom je potpisan partnerski ugovor o postavljanu CLOUD-a i to je najbolje i najpouzdanije CLOUD rješenje u Crnoj Gori.

„Obezbijedili smo svojim klijentima i korisnicima Pantheon programa pouzdana rješenja sa backup-om baza koje su na CLOUD serverima Crnogorskog Telekoma. U saradnji sa Crnogorskim Telekomom obezbijedili smo da u prelaznom periodu, bez obzira na koji tarifni paket i opremu se odlučite, imaće akcijski popust od 4,90 € do 7,50 € + pdv na mjesečnom nivou“, objasnili su iz kompanije Datalab.

DATALAB ponuda obuhvata i internet karticu za fiskalizaciju računa.

„Data kartica Crnogorskog telekoma korisnicima obezbjeđuje internet protok za sigurnu mjesečnu fiskalizaciju računa i predstavlja najbolje rješenje za korisnike. U tarifnom paketu PANTHEON FISKAL START RA u cijenu je uključena i internet kartica sa kojom fiskalizujete račune.“.

Knjigovodstvenim agencijama i njihovim klijentima ponuđena su nova rješenja koja će doprinijeti digitalizaciji poslovanja.

„Radimo na sinhronizaciji podataka izmeđU klijenata i knjigovođa, kako bi i jedni i drugi imali što jednostavniji pristup dokumentaciji, a samim tim i informacijama. U novim verzijama pripremamao aktivaciju DMS sistema, sistema za snimanje i skladištenje dokumentacije. Upotrebom ovog rješenja korisnici i njihove knjigovodstvene agencije moći će da razmjenjuju dokumentaciju, bez nepotrebnih dolazaka što predstavlja uštedu u novcu i vremenu, kako za klijente tako i za knjigovođe.“, objasnili su iz Datalaba.

Za potrebe elektronske fiskalizacije, obezbijedili smo posebnu telefonsku liniju 020/240-240 gdje korisnici mogu dobiti više informacija.