INA – CRNA GORA nagrađena sertifikatom Poslodavac Partner

Sertifikat Poslodavac Partner (CEP) je nezavisno priznanje struke koje se dodjeljuje poslodavcima na temelju ocjene razvijenosti njihovih praksi upravljanja zaposlenima

13435 pregleda 29 reakcija 0 komentar(a)
Foto: INA Crna Gora
Foto: INA Crna Gora

INA – CRNA GORA je ove godine, po prvi put, učestvovala u projektu Sertifikat Poslodavac Partner i postala još jedna članica INA Grupe koja je nositelj ovog prestižnog priznanja za upravljanje zaposlenima.

Sertifikat Poslodavac Partner (CEP) je nezavisno priznanje struke koje se dodjeljuje poslodavcima na temelju ocjene razvijenosti njihovih praksi upravljanja zaposlenima.

Projekat CEP prepoznaje i ističe organizacije koje kvalitetno upravljaju ljudskim resursima, a proces sertifikacije obuhvata 5 područja procjene: Strategija, Regrutacija i selekcija, Upravljanje učinkom, Usavršavanje i razvoj zaposlenih te Odnos prema zaposlenima.

INA – CRNA GORA se u postupku sertifikacije posebno istaknula svojim kvalitetnim procesima zapošljavanja i upravljanja radnim učinkom zaposlenih.

Sertifikacijski tim je posebno pohvalio ovo društvo INA Grupe za sistemsko planiranje radne snage, kvalitetno dizajnirane procese selekcije koji uključuju i redovno informisanje kandidata za posao o njihovom statusu u procesu selekcije te odlične prakse uvođenja novih zaposlenih u posao. Osim toga, kompanija je pohvaljena i za uspješan sistem praćenja radnog učinka zaposlenih i transparentan proces njihovog napredovanja.

"Ovim putem želim izraziti zadovoljstvo što sam dio INA CG tima te što sam okružen divnim ljudima, zahvaljujući kojima, kompanija INA-CRNA GORA uspješno posluje i kontinuirano se razvija. Posebno sam zahvalan timu Ljudskih resursa koji sve to čini mogućim. Ovo priznanje nas motivira da nastavimo putem razvoja, a uz podršku naših zaposlenika", istakao je Vjekoslav Ivandija, Izvršni direktor u INA-CRNA GORA d.o.o.

"Veoma sam ponosna na ostvareni rezultat i vjerujem da ćemo se, u resertifikacijama, veseliti dodatnom napretku! Ovo priznanje je odraz predanog rada i želje da formiramo zajednicu zaposlenih koji su uključeni, motivisani i ponosni pripadati timu INA CG zaposlenih. Rezultat nas jako obavezuje na ispunjenje očekivanja i na dalja unaprijeđenja u upravljanju ljudskim resursima", istakla je Jelena Zečević, stručnjak za ljudske resurse, pravne poslove i komunikacije društva u INA-CRNA GORA d.o.o.

Trenutno postoji 67 nositelja Sertifikata, među kojima je čak deset društava INA Grupe i to: INA d.d, CROSCO, STSI, INA MAZIVA, Top Računovodstvo Servisi, Plavi tim i INA Maloprodajni servisi, a od ove godine i INA-CRNA GORA, HOLDINA Sarajevo i INA Vatrogasni servisi.

Više o projektu Sertifikat Poslodavac Partner možete saznati na stranici projekta www.poslodavacpartner.org.