Popusti i promotivne akcije na širok asortiman

Za vas koji već odavno razmišljate o renoviranju stana ili kuće, kompanija Novi Volvox pripremila je popuste i brojne promotivne akcije na proizvode za renoviranje kupatila, stolariju, parket, proizvode za unutrašnju obradu zidova, kao i Baumit premium fasadu. Proizvodi se mogu kupiti i posredstvom kredita na licu mjesta NLB banke, bez kamate, pri čemu nije neophodno da je kupac klijent ove banke. Imaoci Premium kartica Hipotekarne banke, CKB Shopping kartice, La Rata i NLB Libero kartice, mogu platiti odabrane proizvode u ratama, na čak i do 24 mjeseca

41188 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi Volvox
Foto: Novi Volvox

U novom prodajnom salonu u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo), po ukupnoj cijeni od samo 899,89€, Novi Volvox nudi paket proizvoda za kompletno renoviranje kupatila.

U slučaju da se kupac odluči za kredit na licu mjesta, mjesečna rata iznosi 24,99€, bez kamate, na 36 mjeseci.

Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren.

Novi Volvox
foto: Novi Volvox

Procjena cijene vršena je za kupatilo prosječne površine od 5m2, a odabrani su kvalitetni proizvodi renomiranih brendova.

U cijenu su uključeni: španska keramika Prissmacer, sanitarije italijanskog brenda Isvea kao i tuš paravan, italijanske Remer česme, Ariston bojler, Alca plast ugradni vodokotlić, fuge, ljepilo, lajsne.

Kupci mogu birati između tri odabrana dizajna pločica, a ukoliko žele mogu zamijeniti neki od proizvoda kako bi se materijal što bolje uklopio u njihov prostor. Više o ovoj akciji možete pogledati ovdje .

U toku je i promotivna akcija na drvne proizvode i stolariju pa kupci mogu pronaći izuzetno kvalitetan austrijski parket Scheucher po promotivnoj cijeni od 953,64 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju od 36 mjeseci, rata je 26,49 eura, bez kamate, posredstvom NLB banke.

Procjena cijene vršena je na primjeru trpezarije i dnevne sobe od 20m2, a u cijenu su uključeni troslojni parket, kao i materijal: predpremaz, ljepilo, lajsne. U cijenu je takođe uključen prevoz materijala i ugradnja parketa na teritoriji Podgorice, a moguć je dogovor u vezi prevoza i ugradnje i u drugim opštinama. Ukoliko vam je potreban parket, više informacija možete pronaći ovdje .

U salonu Novi Volvox, u okviru sektora stolarije, kvalitetna ABWEHR blind sigurnosna vrata za kuće i stanove, mogu se kupiti za samo 383,76 eura. U slučaju otplate na kredit u trajanju 24 mjeseca, rata je 15,99 eura.

Ova cijena uključuje uslugu prevoza i ugradnje vrata na teritoriji Podgorice, dok je moguć dogovor o ugradnji i u drugim opštinama.

Kupcima ovih blind vrata, Novi Volvox posredstvom Generali osiguranja Montenegro, poklanja polisu osiguranja stana ili kuće u trajanju 12 mjeseci. Pogledajte više informacija

Kupci koji žele osvježiti unutrašnje zidove stana ili kuće, u salonu mogu pronaći JUB proizvode, kao što su masa za gletovanje zidova, Akrilna extra bijela unutrašnja boja, dekorativna tehika sa efektom pustinjskog pijeska, sa popustima do čak 27%, dok je poseban popust omogućen na Baumit Premium fasadni sistem.

Imajući u vidu veliki broj kišnih dana i neophodnost izrade kvalitetne fasade, kao i sve veće interesovanje kupaca za fasadne sisteme po kojima je Novi Volvox i prepoznat, u ovom prodajnom salonu formiran je paket proizvoda za kompletno sređivanje fasade ovog tipa, na kućama i stambenim zgradama.

U cijenu 8,82€ /m2, za gotovinsko plaćanje, uključeni su svi potrebni materijali za fasadu prema vašoj ideji i željama: Austrotherm stiropor 100x505 17gr, Protektor – staklena mrežica 145gr,

Baumit DuoFix 25/1, ProContact 25/1, Plastični tiplovi 10cm, Uniprimer 25/1 ton, SilikatTop 1,5mm ton 25/1, ugaona PVC lajsna sa mrežom 250cm. Više informacija

Dobrodošli u Novi Volvox prodajni salon!

>