Kako zaraditi na padu Bitcoina?

Sa druge strane, kripto industriju odlikuje i veliko osciliranje. Ovu osobinu kriptovaluta ne treba uzimati kao manu već isklučivo kao prednost, jer na modernom finansijskom tržištu možete profitirati i na padu i na rastu vrijednosti ovih valuta

45744 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit prime
Foto: Limit prime

Kriptovalute dobijaju sve veći zamah i malo je vjerovatno da će se uskoro zaustaviti. Mnoge kompanije ih dodaju kao način plaćanja, ali i razvijaju sopstvene kriptovalute, što povećava popularnost i kompanija i kripto industrije.

Sa druge strane, kripto industriju odlikuje i veliko osciliranje. Ovu osobinu kriptovaluta ne treba uzimati kao manu već isklučivo kao prednost, jer na modernom finansijskom tržištu možete profitirati i na padu i na rastu vrijednosti ovih valuta.

Kriptovalute su uzbudljivo, novo investiciono sredstvo čija nestabilnost može biti odlična prilika za ostvarivanje profita. Svjedoci smo čestih i naglih promjena na finansijskim tržištima koje mogu biti podstrek za sve koji žele da ostvare značajnije rezultate u trgovanju.

Limit prime
foto: Limit prime

Pad Bitcoina

Bitcoin je najstarija i najvrijednija kriptovaluta na svijetu, ali nije imuna na promjene i oscilacije na tržištu. BTC predstavlja najpoznatiju kriptovalutu na tržištu, a njegova cijena je imala jedan od najvećih padova nakon što je Kina uspostavila novi režim sankcija ka ovoj valuti.

Dva su razloga za pad cijene Bitcoina. U prvom redu zabrana Pekinga bankama i firmama da pružaju usluge u vezi sa transakcijama kriptovaluta, što je dovelo do pada cijene ispod 34.000 dolara.

Drugi se desio samo nedelju dana ranije, kada je Elona Musk izjavio da kompanija “Tesla” neće prihvatati Bitcoin kao sredstvo plaćanja zbog zabrinutost za okolinu, što je takođe dovelo do pada cijene kriptovalute od oko 10%.

Kako iskoristiti pad Bitcoina i ostalih kriptovaluta

Iako trgovci definitivno mogu ostvariti zaradu kupujući kriptovalute kada cijena padne i prodajući ih kada poraste, u tom procesu može proći mnogo vremena. Opcije trgovanja su takođe vrlo ograničene jer ne mogu šortovati ili trgovati sa leveridžom kada je u pitanju redovno kripto trgovanje.

Shodno svemu navedenom, možda je vrijeme da razmislite o CFD trgovanju.

Prednost CFD trgovanja kriptovalutama je ta što omogućava trgovcima da zarađuju novac pravilnim predviđanjem da li će cijena kriptovalute rasti ili padati. Sem toga, na ovaj način trejderi mogu koristiti leveridž kako bi znatno povećali svoj potencijalni dobitak. Problemi sa bezbjednošću su takođe ublaženi jer je novac siguran kod brokerske kuće, a kriptovalute se ne nalaze na berzi ili u novčaniku, što CFD trgovanje čini sigurnijim.

Postoji mnogo načina za investiranje na ovom tržištu, ali jedan od najraznovrsnijih je CFD trgovina kriptovalutama, jer vam omogućava potencijalnu zaradu bez obzira na to da li cijene rastu ili padaju.

Ukoliko želite da počnete odmah, to možete učiniti na vrlo jednostavan način - otvaranjem računa za trgovanje kod licenciranog investicionog društva Limit Prime Securities.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 086 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 086

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin

© LIMIT PRIME 2021