CKB keš kredit sa rokom otplate do 120 mjeseci

Uz jednostavnu proceduru odobravanja, CKB keš kredit je brzo rješenje za izmirenje tekućih obaveza ili gotovinu koja vam je potrebna

17147 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Za veći komfor i lakšu otplatu, predstavljamo CKB keš kredit sa rokom vraćanja do 120 mjeseci i mogućnošću odobrenja i do 20.000 eura! Uz jednostavnu proceduru odobravanja, CKB keš kredit je brzo rješenje za izmirenje tekućih obaveza ili gotovinu koja vam je potrebna. Uz novi CKB keš kredit, možete pribaviti novčana sredstva i raspolagati sa njima baš onako kako želite – opremite ili renovirajte stan, otputujte na dugo željenu destinaciju ili regulišite obaveze koje imate.

„Prepoznajući potrebe naših klijenata, kreirali smo ponudu za keš kredit sa rokom otplate do 120 mjeseci i ratom koja neće predstavljati preveliko opterećenje na budžet. Na ovaj način, klijenti mogu refinansirati kreditne obaveze uz povoljnije uslove otplate, ali i nekreditne obaveze, poput rata u trgovinama ili zaduženjima druge vrste.“ – izjavila je Sandra Kordić, izvršni direktor za Sektor poslovanja sa fizičkim i pravnim licima.

Ona je, takođe, istakla značaj mogućnosti otplate do čak 120 mjeseci:

„Period otplate do 120 mjeseci pruža više mogućnosti i za klijente sa nižim primanjima jer duži period otplate omogućava i nižu mjesečnu ratu. Crnogorska komercijalna banka je još jednom pokazala svoju orijentaciju ka klijentima kroz podršku u ispunjenju njihovih želja i potreba.“

Već danas posjetite najbližu CKB poslovnicu gdje možete dobiti detaljne informacije o uslovima i načinu realizacije kredita ili se informišite putem sajta www.ckb.me, odnosno pozivanjem CKB Contact Centra na broj 19894.