Pantheon fiskalno rješenje za vaš biznis

Elektronska fiskalizacija, predstavlja stvaranje uslova za bolji razvoj društva, za razvoj svih oblika biznisa, za uspješno školovanje naše djece, za moderno zdravstvo, za ljepšu budućnost

13043 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pantheon
Foto: Pantheon

U Crnoj Gori vječita borba, sada je u ring ušla i elektronska fiskalizacija. Da li će pobijediti fiskalni ili nefiskalni.

Poreski obveznici prizivaju odlaganje, programeri imaju svoj pogled na fiskalizaciju, knjigovođe se žale na povećanje obima rada a država sve to želi da upakuje u jedno. U šta? Da li je mjesec maj bilo moguće rastegniti toliko da se uspije završiti planirana elektronska fiskalizacija. Čekao se 1. jun kako bi poreski obveznici odlučili da li ulaze u faiskalizaciju ili ne? Oprema, programi, skupi, jeftini, besplatni, unos, prenos, windows, android, mala kasa, velika kasa... i sintagma se ovdje pogubila. Toliko nepoznatih, a tako kratak rok.

Da li mi samo komplikujemo nešto što je jednostavno?

Da uprostimo stvar.

Elektronska fiskalizacija, predstavlja stvaranje uslova za bolji razvoj društva, za razvoj svih oblika biznisa, za uspješno školovanje naše djece, za moderno zdravstvo, za ljepšu budućnost. Predstavlja bazu iz koje će se podržavati razvoji mnogih ideja. Ideje koje će plasirati domaća pamet. To je jedan od razloga zbog kojeg treba da se podrži elektronska fiskalizacija. Da imamo sredstva da se nove ideje finansiraju. Da i mi, kao i na zapadu, nakon puno rada doživimo uspjeh preko noći.

Pantheon
foto: Pantheon

E-fisklaizacija treba da nam donese puno dobrog. Treba da nam obezbijedi podatke za ispravne odluke. Da nas postavi na mjesto gdje pripadamo, da naučimo da ne sanjamo o nedostižnom ali da težimo prema dostižnom.

Definitivno će uvođenje novog sistema imati veoma pozitivan učinak, ne samo na povećanje buđžeta već i na uvođenje nove prakse u našim privrednim društvima, gdje će se u skladu sa potrebom za obaveznom fiskalizacijom računa, u našim kompanijama početi sa uvodjenjem standardizacije.

Pantheon
foto: Pantheon

Uspjeh uvođenja e-fiskalizacije je siguran, a to pokazuje i broj kompanija koje su do sada ušle u ovaj proces. I pored kašnjenja, a nije da nije bilo razloga, sa ovom epidemijom koja je još uvijek prisutna, privreda ide prema uspjehu. Dosadašnjim aktivnostima kod većine privrednih subjekata stvorena je klima za potrebom ulaska u proces fiskalizacije.

Budite i vi dio uspješnog tima. Uz Pantheon fisklano rješenja za vaš bizni priključite se procesu fiskalizacije brzo i lako uz svu tehničku i logističku pomoć naši stručnjaka.

Pantheon
foto: Pantheon

Bilo da ste cvjećar, frizer, automehaničar, prodavac robe, domaćih proizvoda, ugostitelj, izavaoc privatnog smještaja... Bilo da radite u Podgorici, na moru ili na planini Pantheon fiskane kase olakšaće vam proces primjene novih zakonskih obaveza. Uz Phanteon fiskalnu kasu samo ste par koraka do zaokruživanja porcesa od trenutka kupovine do slanja podataka Poreskoj upravi Crne Gore- izaberete proizvod/ulugu, unesete količinu i zaključite račun. Isječak fisklanog računa izdat a informacija o izvršenoj trgovini je za tren oka kod nadležnih institucija.

Pantheon
foto: Pantheon

Uz samu Pantheon fiskalnu kasu, Datalab tim i tim našeg partnera KRAFT NT u saradnji Crnogorskim Telekomom nude i uslugu obuke i održavnja sistema za sve vrijeme tajanja ugovora.

Našem timu će se od 2. juna pridružiti 7 novih članova, koji će proći obuku i uskoro biti vaša podrška. Zajedno idemo dalje, dok ne fiskalizujemo zadnjeg obvaznika fiskalizacije.

Više informacije, o samoj ponudi fiskalizacije vaših računa, možete naći na sajtu: www.datalab.me i www.kraftnt.com kao i pozivom na telefon broj 020 240 240.