TO Tivat predstavila ponudu u BiH

Promocija crnogorskog turizma u Sarajevu i Banjaluci

TO Tivat ove sedmice započela i intenzivnu digitalnu kampanju na tržištu BiH i Srbije

1498 pregleda 1 komentar(a)
Foto: TO Tivat
Foto: TO Tivat

Predstavnici Turističke organizacije opštine Tivat boravili su proteklih dana u Bosni i Hercegovini kako bi predstavili ponudu Tivta za predstojeću ljetnju turističku sezonu.

“Održane su promocije u Banjaluci i Sarajevu, zajedno sa predstavnicima Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i lokalnim turističkim orgnizacijama Kotora, Budve, Bara, Ulcinja, Podgorice i Pljevalja. Tokom ove posjete ostvaren je veliki broj susreta sa medijima iz Bosne i Hercegovine, što doprinosi intenziviranju promotivnih aktivnosti na ovom tržištu.”- saopšteno je iz TO Tivat.

Na glavnom banjalučkom trgu „Krajina” posjetiocima je prezentovana turistička ponuda Crne Gore pod sloganom kampanje „U društvu prirode”, nakon čega je uslijedio susret sa lokalnim i nacionalnim medijima u hotelu „Courtyard by Marriottt”, u organizaciji TO Podgorica. Svi prisutni imali su priliku da uživaju u ukusima tradicionalne crnogorske kuhinje i da učestvuju u nagradnoj igri, za koju su lokalne TO obezbijedile vrijedne nagrade.

Nakon uspješno završene promocije u Banjaluci, ista je održana i u Sarajevu, u organizaciji NTO CG i TO Budva. U pivnici „Sarajevo” upriličeno je druženje sa predstavnicima medija uz prezentaciju crnogorskih ljepota i gastro ponude naše zemlje. Lijepo i opušteno druženje su obogatile i brojne nagrade koje su obezbijedili predstavnici turističke privrede svih prisutnih crnogorskih gradova.

TO Tivat nastaviće sa intenzivnim promotivnim aktivnostima na ovom tržištu budući da se broj turista iz zemalja regiona koji dolaze u Tivat iz godine u godinu povećava. TO Tivat ove sedmice započela je intenzivnu digitalnu kampanju na tržištu BiH i Srbije - zaključuje se u saopštenju.

Preporučujemo za Vas