u susret ljetnjoj turističkoj sezoni

NTOCG: Promocijom u Tirani uspješno zaokružena regionalna Roadshow kampanja

Promotivni događaj za medije organizovan u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Albaniji i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Podgorice, Rožaja i Kolašina

2594 pregleda 1 komentar(a)
Foto: NTOCG
Foto: NTOCG

Roadshow kampanja u regionu koju Nacionalna turistička organizacija (NTO) realizuje u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, uspješno je zaokružena današnjom promocijom u Tirani.

Promotivni događaj za medije organizovan je u hotelu Rogner u saradnji sa Ambasadom Crne Gore u Republici Albaniji i lokalnim turističkim organizacijama Budve, Bara, Tivta, Kotora, Podgorice, Rožaja i Kolašina.

„Crna Gora je godinama jedna od omiljenih destinacija turistima iz Albanije, kako tokom ljeta, tako i tokom zime kada u velikom broju dolaze na skijanje. Ove godine, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo sa unaprijeđenom i raznovrsnom ponudom i pristupačnim cijenama, a vaša zdravstvena bezbjednost nam je na prvom mjestu“, poručili su predstavnici NTO i lokalnih turističkih organizacija na promociji u Tirani.

Promociju su, između ostalog, ispratile albanska nacionalna televizija RTSH, televizija Report i portal Shqptarija.com.

Budući da Crna Gora posljednjih godina privlači sve veću pažnju turista sa tržišta Albanije, o čemu najbolje govori i turistički promet sa ovog tržišta, ostvaren u godini prije pandemije, kada je Crnu Goru posjetilo oko 80 hiljada turista iz Albanije, koji su ostvarili oko 250 hiljada noćenja, NTO u kontinuitetu realizuje promotivne aktivnosti na ovom važnom emitivnom tržištu.

„Tokom zimskih mjeseci turisti iz Albanije bili su najbrojniji gosti na crnogorskim planinama, a imajući u vidu najave i interesovanje sa ovog tržišta, očekuje se nastavak pozitivnih trendova i tokom ljetnjih mjeseci“, rekli su iz NTO-a.

NTO u saradnji sa lokalnim turističkim organizacijama, u susret ljetnjoj turističkoj sezoni, organizovala je Roadshow kampanju u zemljama regiona.

Promocija koja je podrazumijevala susrete sa medijima, promotivne događaje na gradskim trgovima, nagradne igre, intervjue i gostovanja u medijima sa nacionalnom pokrivenošću, uspješno je realizovana u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Banja Luci, Bijeljini, Sarajevu, Skoplju, Prištini i Tirani.

Preporučujemo za Vas