Nagrade za studente

Prva nagrada i novčani iznos od 400 eura pripali su Milici Đurović, druga nagrada i iznos od 350 eura Anici Beljkaš i treća nagrada u iznosu od 250 eura Jeleni Tomašević
51 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Lajović
Dragan Lajović
Ažurirano: 24.11.2017. 18:48h

Studenti Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore Milica Đurović, Anica Beljkaš i Jelena Tomašević dobitnici su studentske nagrade iz oblasti biznisa i preduzetništva za školsku 2016-2017. godinu koji je dodijelila Fondacija “Prof. dr Dragan Lajović”.

Prva nagrada i novčani iznos od 400 eura pripali su Milici Đurović, druga nagrada i iznos od 350 eura Anici Beljkaš i treća nagrada u iznosu od 250 eura Jeleni Tomašević.

Dragan Lajović je rođen 25. novembra 1965. godine. Poginuo je 6. maja 2013. godine u saobraćajnoj nesreći. Bio je dekan Ekonomskog fakulteta i predsjednik Odbora direktora Investiciono-razvojnog fonda. U svojoj bogatoj karijeri objavio je više od 80 naučnih radova iz oblasti ekonomije i više stručnih knjiga.

Njegova porodica i prijatelji su osnovali fondaciju sa njegovim imenom. Namjera Fondacije je da stimulišu mlade ljude koji se svojim trudom, zalaganjem i rezultatima bore za promociju preduzetništva kao kreativne djelatnosti ali i generatora daljeg rasta i razvoja.

Fondacija “Prof. dr Dragan Lajović” u skladu sa svojom misijom promocije preduzetničkog obrazovanja i permanentne edukacije ove godine raspisuje konkurs za dodjelu studentske nagrade najboljem svršenom studentu iz oblasti Biznisa i preduzetništva.

Bonus video: