NLB Banka i ove godine stoji uz crnogorska mala preduzeća

24 preduzeća odabrana za besplatnu reklamnu podršku u program #OkvirPomoći

34977 pregleda 0 komentar(a)
NLB, Foto: NLB banka
NLB, Foto: NLB banka

Na konkursu NLB Banke Okvir pomoći koji nudi besplatnu reklamnu podršku za mikro i mala preduzeća, odabrana su 24 preduzeća kojima će u narednom periodu biti stavljen na raspolaganje prostor za oglašavanje kako bi se javnost upoznala sa njihovom ponudom proizvoda ili usluga.

Oglasni prostor obezbijeđen je u saradnji sa kompanijom Visa i medijskim partnerima, kompanijama Vijesti i Metropolis Media, a preduzeća će imati mogućnost da svoje proizvode ili usluge promovišu na televiziji, web portalu, novini, spoljnim reklamnim površinama, kao i na socijalnim mrežama NLB Banke.

„Posao banke je da klijentima pruži potrebnu podršku i da ih prati na putu rasta i poslovnih uspjeha, ali i onda kada se suočavaju sa izazovima u poslovanju. Kada sagledamo posljedice pandemije na domaću privredu, jasno je da je ona imala posebno negativan uticaj na mikro i mala preduzeća, a upravo ona zapošljavaju većinu zaposlenih u Crnoj Gori. Zato nas raduje da ćemo, zajedno sa partnerima u ovom projektu, barem malo doprinijeti oporavku odabranih mikro i malih preduzeća kroz besplatnu reklamu, ali i druge benefite“, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke.

Pored besplatnog prostora za reklamu i izrade reklamnih oglasa, NLB Banka će odabranim preduzećima obezbijediti besplatnu 6-mjesečnu članarinu za NLB Start paket i NLB Visa Biznis karticu, kao i mogućnost besplatne implementacije E-commerce servisa uz pružanje tehničke podrške za izradu web sajta i online prodavnice.

Preduzeća koja su odabrana za ovu vrstu pomoći, birana su prema unaprijed definisanim kriterijumima, a obavljaju različite djelatnosti i posluju u različitim gradovima u Crnoj Gori. Na konkurs su pristigle 83 prijave preduzeća.

Predstavljamo odabrana mikro i mala preduzeća:

BOSESA d.o.o. Podgorica – Trgovina;

Artika Podgorica – Kultura;

Cegerica d.o.o. Podgorica – Proizvodnja;

Congress Travel Podgorica – Turizam;

EFICOM d.o.o. Podgorica – Trgovina;

G Investment d.o.o. Bar – Trgovina;

HAKANTO d.o.o. Nikšič – Proizvodnja;

Moje drvce Podgorica – Proizvodnja;

KD PROMET MONTAŽA Nikšić – Trgovina;

KREARH d.o.o. Podgorica – Proizvodnja;

M & D ALIGRUDIC COMPANY Podgorica – Proizvodnja;

Meat group d.o.o. Cetinje – Proizvodnja;

Monte Medical Montenegro Tivat – Medicinske usluge;

Racom d.o.o. Danilovgrad – Usluge;

Sinmon d.o.o. Tivat – Trgovina;

NVO Omladinski servis- Portal za mlade ,,Makanje''– Ostalo;

Vivis d.o.o. Podgorica – Trgovina;

Amazon trade d.o.o. Podgorica – Online trgovina;

ALBISEH d.o.o. Budva – Proizvodnja;

Pletent d.o.o. Bar – Proizvodnja;

BAU CENTAR Bijelo Polje – Trgovina; Wedding Studio & Flower shop Talija Nikšić – Usluge; BerkAli d.o.o. Rožaje - Usluge,

Seal Company Bar – Ostalo.

Zahvaljujemo svim preduzećima koja su poslala prijave, a onima koja ovoga puta nijesu odabrani, poručujemo da je NLB Banka uvijek na raspolaganju za pomoć, podršku i finansijsko savjetovanje. Svim preduzećima koja su dostavila prijave na konkurs, NLB Banka poklanja besplatnu 6-mjesečnu članarinu za NLB Start paket i NLB Visa Biznis karticu.

Radujemo se uspješnoj saradnji kroz koju će Banka za 24 lokalna preduzeća obezbijediti potrebnu podršku na putu oporavka od krize izazvane epidemijom koronavirusa kroz besplatno oglašavanje, koje će doprinijeti da se čuje glas crnogorskih malih preduzeća i da njihov rad i trud budu primijećeni od strane što većeg broja potencijalnih kupaca.