NTO predstavila ponudu u četiri poljska grada

“Učešće na poljskom roadshow-u ima za cilj povećanje vidljivosti i prisustva Crne Gore na poljskom tržištu, upoznavanje poljske turističke privrede sa našom destinacijom, uspostavljanje novih kontakata kao i produbljivanje saradnje sa dosadašnjim partnerima u cilju veće zastupljenosti crnogorske ponude u programima putovanja”
73 pregleda 0 komentar(a)
NTO, Poljska, Foto: NTO CG
NTO, Poljska, Foto: NTO CG
Ažurirano: 06.06.2018. 12:26h

Nacionalna turistička organizacija (NTO) je, kao partner AviaReps roadshow-a, predstavila ponudu Crne Gore u četiri grada u Poljskoj.

NTO je kroz destinacijske prezentacije predstavila Crnu Goru u Gdanjsku, Ščećinu, Poznanu i Lodžu.

“Učešće na poljskom roadshow-u ima za cilj povećanje vidljivosti i prisustva Crne Gore na poljskom tržištu, upoznavanje poljske turističke privrede sa našom destinacijom, uspostavljanje novih kontakata kao i produbljivanje saradnje sa dosadašnjim partnerima u cilju veće zastupljenosti crnogorske ponude u programima putovanja”, navodi se u saopštenju.

Prezentacijama su prisustvovale neke od najznačajnijih agencije sa tržišta Poljske -Nekermann, Itaka, Wega, Rainbow i Nat, koji je novi turoperator i zainteresovan je za Crnu Goru kao turističku destinaciju.

“Ovo je prva u nizu aktivnosti koje NTO sprovodi u saradnji sa AviaRepsom, globalnom mrežom koja radi na povezivanju sektora turizma i vazduhoplovnih kompanija”, dodaje se u saopštenju.

U septembru će, kako su najavili iz NTO-a, uslijediti učešće na AviaReps roadshow-u u gradovima na jugu Poljske kao i on-line trening za učesnike sa oba roadshow-a.

“Nakon toga će, za učesnike kojima crnogorska destinacija bude najinteresantnija, biti organizovano studijsko putovanje u Crnu Goru koje će obuhvatiti radionicu sa turističkom privredom i obilazak države”, rekli su iz NTO-a.

U organizaciji tog događaja će se kao partneri pridružiti Balticas i nacionalna poljska avio-kompanija LOT, koja će učesnicima obezbijediti avio karte.

Iz NTO-a su saopštili da je iz godine u godinu sve veći broj turista iz Poljske koji biraju Crnu Goru kao turističku destinaciju.

“Crnu Goru je prošle godine posjetilo 5,9 odsto više turista iz Poljske, a zabilježen je i rast broja noćenja”, dodaje se u saopštenju.

Bonus video: