Poklanjamo vam našu knjigu! Besplatno preuzmi i potencijalno zaradi!

Trgovanje možete započeti sa samo 100 EUR, uz ekspertsku podršku tima naše kompanije

26463 pregleda 0 komentar(a)
Poklon eBook, Foto: Limit Prime
Poklon eBook, Foto: Limit Prime

Iako uspješni investitori imaju različite osobine, oni imaju sličan put do uspjeha.

Svi počinju sa istraživanjem i edukacijom, koji zapravo nikada ne prestaju.

Da biste na vrijeme uočili promjene i okrenuli ih u svoju korist morate uvijek posmatrati tržište i nadograđivati svoje znanje. A kako bi Vam ovaj proces olakšala i pružila mogućnost da suštinski razumijete tržište, kompanija Limit Prime Securities je odlučila da svim čitaocima pokloni primjerak svoje knjige za početnike.

Poklon eBook

Preuzmite Vaš primjerak knjige “Trgovanje na berzi - Vodič za početnike”. U ovoj knjizi pročitaćete sve što treba da znate o CFD trgovanju, kako se ulaganje na ovom tržištu može vrlo brzo isplatiti i zašto se CFD trgovanje smatra za najjednostavniji i najefikasniji oblik ulaganja u kratkom roku.

Sem navedenog, saznaćete i kako da odaberete platformu i započnete sa CFD trgovanjem, kao i kako da analizirate stanje na tržištu uz pomoć grafikona i tehničke analize. Sem toga, u knjizi možete pročitati i objašnjenja važnih termina i savjete naših stručnjaka.

foto: Limit Prime

Testirajte svoje znanje putem demo naloga

A u slučaju da još uvijek niste spremni za ulaganje na ovom tržištu, možete otvoriti demo nalog. Na ovaj način možete trgovati bez rizika, virtuelnim, umjesto stvarnim novcem. Putem demo naloga možete provjeriti svoju vještinu trgovanja i iskoristiti svoje najbolje strategije, potpuno besplatno i bez rizika.

Dalje, ovim putem, trgovci mogu da testiraju svoje tehnike i planove trgovanja, ali i steći osjećaj o funkcionisanju tržišta, što ovo takmičenje čini odličnim iskustvom za one koji žele kasnije da počnu sa trgovanjem putem stvarnog računa.

Otvorite pravi nalog i potencijalno profitirajte

Ukoliko želite da počnete odmah, to možete učiniti na vrlo jednostavan način - otvaranjem pravog naloga za trgovanje kod licenciranog investicionog društva Limit Prime Securities. Trgovanje možete započeti sa samo 100 EUR, uz ekspertsku podršku tima naše kompanije.

Ova kompanija je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 086 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 086

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin

© LIMIT PRIME 2021