CKB shopping kartica za odmor kakav zaslužujete

CKB shopping kartica je jedan od najpopularnijih proizvoda CKB-a koji omogućava kupovinu na 2 do 24 rate

11823 pregleda 0 komentar(a)
Foto: CKB
Foto: CKB

Odmor koji zaslužujete nikada nije bio dostupniji. Organizujte ljetovanje plaćajući CKB Shopping karticom na 6 do 12 mjesečnih rata i ostvarite popust od 5 do 15% u hotelima na sjeveru i primorju naše zemlje.

Za sve rezervacije ostvarene CKB shopping karticom do 15. septembra, plaćanje na rate i popust možete pronaći u 25 hotela na moru ili planini. U ovim objektima korisnici kartice mogu plaćati na 6, 9, 10 ili 12 mjesečnih rata bez dodatnih obaveza i ostvariti popust od 5, 6, 10 ili 15%. Ponuda važi i za sve aktivne La Rata kartice Podgoričke banke.

Povodom akcije koja će trajati od 5. jula do 15. septembra, Sandra Kordić, izvršni direktor Sektora poslovanja sa fizičkim i pravnim licima, izjavila je: “CKB banka ponudu kreira prateći potrebe tržišta i klijenata. U skladu sa tim, odlučili smo da mnogobrojnim korisnicima CKB shopping kartice omogućimo lagodniju organizaciju odmora. Vjerujem da je ovo prilika da provedu lijepe trenutke sa njima dragim ljudima na moru ili planini, ali i da pruže podršku našim turističkim radnicima i privredi.”

CKB
CKBfoto: CKB

CKB shopping kartica je jedan od najpopularnijih proizvoda CKB-a koji omogućava kupovinu na 2 do 24 rate. CKB shopping karticu možete koristiti na preko 1.000 lokacija širom Crne Gore, a sve u okviru CKB Shop&GO programa.

CKB shopping kartica je vezana za odobreni limit. Nakon obavljene kupovine na rate, kreditni limit na kartici se umanjuje za ukupan iznos, a svakom mjesečnom uplatom raspoloživi limit se uvećava za iznos uplaćene rate.

Kako biste postali korisnik CKB shopping kartice, potrebno je da podnesete zahtjev za izdavanje putem sajta ckb.me ili da posjetite neku od filijala banke.