Promovisali svoje proizvode i ideje

Organizator sajma Unija mladih preduzetnika kaže da postoje za one koji žele da svoje ideje pretoče u uspješan biznis
97 pregleda 0 komentar(a)
Mladi preduzetnici, Foto: Filip Roganović
Mladi preduzetnici, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 18.11.2017. 15:33h

Prvi sajam mladih preduzetnika Crne Gore, do 35 godina, organizovan je juče popodne u poslovnom centru Delta siti, a dvadeset mladih ljudi predstavilo je interesantne proizvode i usluge. Sajam je organizovala Unija mladih preduzetnika CG koja postoji, kako kažu njeni članovi, “za one koji žele da svoje ideje pretvore u uspješan biznis i koji žele da unaprijede praktične poslovne vještine”.

Na sajmu se predstavila Agencija za digitalni marketing Inch, čiji je cilj da svojim klijentima pomognu da povećaju prodaju od 10 do 20 odsto.

Seljak.me je prvo digitalno selo i mjesto gdje se na jednom mjestu mogu vidjeti ponude veterinara, mehanizacije i poljoprivrednih apoteka.

Kompanija Reda Milano osnovana je 2013. i bavi se prodajom ženske italijanske kožne obuće ručne izrade. Predstavili su se Optika Babić. Vlasnici “Maksimovski & co“ prave ručno oslikane unikatne marame, kao modni detalj. Na sajmu su se mogli vidjeti melemi, kreme, proizvodi od meda i svijeće napravljene od isključivo prirodnog voska.

Najatraktivniju prezentaciju za posjetioce sajma imali su predstavnici View Montenegro on lajn portala koji želi da objedini turističku ponudu Crne Gore i koji koristi inovativnu tehnologiju snimanja u 3D video produkciji. Mapa pruža mogućnost da se tekst sa slikama o nekoj lokaciji pretvori u realnu prezentaciju i vjerno promoviše prostor, promotivni materijal, opis neke usluge i ve ostale korisne informacije.

Predsjednik Unije je Uroš Bulatović.

Bonus video: