Abazović: Približiti Crnu Goru kazahstanskim investitorima

"Abazović i Skljar su se usaglasili da u narednom periodu vlade Kazahstana i Crne Gore rade na organizaciji zajedničkog ekonomskog foruma, koji bi kazahstanskim investitorima dodatno približio Crnu Goru“

9676 pregleda 6 komentar(a)
Foto: Gov.me
Foto: Gov.me

Crnogorska i Vlada Kazahstana radiće na organizaciji zajedničkog ekonomskog foruma, koji bi kazahstanskim investitorima dodatno približio Crnu Goru, saopšteno je nakon sastanka potpredsjednika dvije vlade, Dritana Abazovića i Romana Skljara.

Kako je saopšteno iz Abazovićevog kabineta, Skljar je priredio radni ručak crnogorskom kolegi, na kojem su razgovarali o mogućnostima unapređenja ekonomske saradnje.

Navodi se da je Abazović sagovornika upoznao sa prirodnim i investicionim potencijalima Crne Gore, navodeći da je Crna Gora zemlja izuzetnih mogućnosti.

"Govoreći u kontekstu produbljivanja saradnje, Abazović i Skljar su se usaglasili da u narednom periodu vlade Kazahstana i Crne Gore rade na organizaciji zajedničkog ekonomskog foruma, koji bi kazahstanskim investitorima dodatno približio Crnu Goru“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da je Skljar iskoristio priliku da Abazoviću i građanima Crne Gore čestita Dan državnosti, želeći mir i prospreritet Crnoj Gori.

Bonus video: