Gregović: DF nikada nije bio protiv provjere poslovanja bivše uprave HG "Budvanska rivijera"

"Tražimo da Komisiju čine oni koji će najbolje odraditi posao i neće proizvesti štetu kompaniji"

21618 pregleda 239 reakcija 32 komentar(a)
Gregović, Foto: Privatna arhiva
Gregović, Foto: Privatna arhiva

Novoimenovani izvršni direktor Hotelske grupe "Budvanska rivijera" Jovan Gregović kazao je da Demokratski front nikada nije bio protiv provjere poslovanja Hotelske grupe "Budvanska rivijera".

"S obzirom da smo mi najodgovorniji kako će ubuduće poslovati Hotelska grupa, ja kao izvršni direktor ću insistirati da se formira Komisija za provjeru poslovanja Društva. Član odbora direktora, Nebojša Janović se takođe zalaže da se Komisija formira, ali nije bio saglasan sa imenovanjem sastava, kao ni manjinski akcionari koji štite svoj kapital. Imajući u vidu da se radi o povjerljivim podacima, ugovorima, koji su poslovna tajna, Janović je bio izričit da Komisiju čine predstavnici iz reda zaposlenih”, kazao je Gregović.

On je naglasio da će u najkraćem roku biti formirana Komisija koja će odmah početi sa radom.

"Zato smatramo da su potpuno netačni navodi da Demokratski front opstruira formiranje Komisije, već naprotiv, mi samo tražimo da nju čine oni koji će najbolje odraditi posao i neće proizvesti štetu kompaniji. Nadamo se da ćemo u budućem radu sinhronizovano i homogeno obavljati svoje profesionalne dužnosti u HG “ Budvanska rivijera", poručio je Gregović.

Bonus video: