Perišić: Iznenadilo me reagovanje Vujoševića, prvi se u ime borda zahvalio Vučeliću

"Kolegi Vujoševiću kao i do sad stojim na raspolaganju da razjasnimo sve nedoumice bez javnog prepucavanja i sitnih neprimjerenih podmetanja", navela je predsjednica Odbora direktora Luke Bar

13669 pregleda 120 reakcija 4 komentar(a)
Luka Bar (ilustracija), Foto: Anto Baković
Luka Bar (ilustracija), Foto: Anto Baković

Predsjednica Odbora direktora Luke Bar Slađana Perišić (Demokratski front) kazala je da je njen zamjenik Savo Vujošević (Demos) bio prvi koji se zahvaljivao dosadašnjem izvršnom direktoru kompanije Vladanu Vučeliću (DPS).

Perišić je reagovala na navode Vujoševića koji je, između ostalog, kazao da nije saglasan sa dijelom saopštenja Odbora direktora Luke Bar u kojem se veliča Vučelić.

"Iznenadili su me navodi kolege Vujoševića, jer je on bio prvi koji se u ime borda zahvalio sad već bivšem direktoru Vladanu Vučeliću. Takođe informacija o smjeni sekretara društva koja se pojavila u medijima nije potpuna, jer je gospodin Vujošević zaboravio da pomene da je za bord bio neprihvatljiv njegov predlog novog sekretara", navodi se u reagovanju Perišić.

Dodala je da sa ovim završavam javnu polemiku sa Vujoševićem, i da je cilj te polemike "da se steknu jeftini politički poeni", te da se njoj nanese šteta.

"Kolegi Vujoševiću kao i do sad stojim na raspolaganju da razjasnimo sve nedoumice bez javnog prepucavanja i sitnih neprimjerenih podmetanja", zaključila je Perišić.

Bonus video: