Potpuno nova Aroma u Škaljarima

Danas, sjutra i u subotu svim potrošačima, koji posjete ovaj market, obezbijeđen je popust od 10 odsto na kompletan asortiman proizovda i pokloni za sve potrošače.

20443 pregleda 0 komentar(a)
Aroma, Foto: Aroma marketi
Aroma, Foto: Aroma marketi

Danas je kompanija Domaća trgovina otvorila renovirani AROMA market u naselju Škaljari u Kotoru. Modernog enterijera na površini od preko 900 kvadratnih metara mogu se naći raznovrsni proizvodi iz kategorije svježeg voća, povrća i mesa, a u okviru objekta nalazi se i moderno opremljena kuhinja gdje će se pripremati raznovrsna gotova jela i salate. Kao i u drugim marketima, i u ovom, mještanima i turistima biće stalno dostupna svježe pečena peciva i hljebovi koji se pripremaju u AROMA pekari, a koja se nalazi u samom marketu.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Danas, sjutra i u subotu svim potrošačima, koji posjete ovaj market, obezbijeđen je popust od 10 odsto na kompletan asortima proizovda i pokloni za sve potrošače. Tokom prva tri dana od otvaranja za sve potrošače obezbiljeđeni su pokloni, a očekuju ih brojne promocije i degustacije. Više informacija o cjenovnim povoljnostima i poklonima u AROMA marketu u Škaljarima može se naći na novom AROMA sajtu.

Aroma marketi
foto: Aroma marketi

Na policama marketa, pored velikog broja raznovrsnih proizovda domaćih i inostranih proizovđača, naći će se i veliki izbor kvalitetnih italijanskih proizvoda Conad i AROMINA domaća robna marka Montella. Tu je i Bio dar, nezaoblazni kutak za organske i zdrave proizovde, kao i proizovde bez glutena. Iz kompanije su saopštili da nastavljaju sa renoviranjem i unaprjeđenjem prodajne mreže u ovoj godini, kao i poboljšanje asortimana iz kategorije svježih proizvoda.

Za potrošače obezbijeđeno je 30 parking mjesta iza marketa.

Radno vrijeme AROME u Škaljarima biće svakog radnog dana od 7 do 23h.

Dobro došli u potpuno novu Aromu u Škaljarima!