MEK: Građani koji su stekli pravo da se prijave za korišćenje turističkog vaučera od 50 eura

„Vaučer obuhvata dva noćenja na bazi polupansiona koje će korisnici moći da iskoriste u hotelima Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Ulcinjska rivijera i Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera, kao i Institutu "Simo Milošević"”, rekli su iz Ministarstva

24510 pregleda 471 reakcija 23 komentar(a)
Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, Foto: Savo Prelević
Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović, Foto: Savo Prelević

Ministarstvo ekonomskog razvoja (MEK) pozvalo je zainteresovane građane koji su stekli pravo korišćenja turističkog vaučera da se prijave na besplatan broj telefona 1717.

Iz Ministarstva su podsjetili da su svi građani stariji od 50 godina vakcinisani u julu prvom dozom vakcine, stekli pravo na korišćenje turističkog vaučera u iznosu od 50 eura.

“Broj za prijave će biti otvoren do 15. avgusta, a građani mogu pozvati radnim danima od osam do 20 sati i subotom od osam do 15 sati”, navodi se u saopštenju.

Vlada je, uviđajući značaj vakcinacije kao trenutno najboljeg načina u borbi protiv koronavirusa, donijela podsticajnu mjeru za građane starije od 50 godina.

„Vaučer obuhvata dva noćenja na bazi polupansiona koje će korisnici moći da iskoriste u hotelima Hotelsko-turističkog preduzeća (HTP) Ulcinjska rivijera i Hotelske grupe (HG) Budvanska rivijera, kao i Institutu "Simo Milošević"”, rekli su iz Ministarstva.

Smještaj u hotelu moći će da iskoriste isključivo građani koji su ovim putem stekli pravo i on se ne može prenositi na druga lica.

Bonus video: