Ići u korak sa digitalnom svakodnevnicom - neprocjenjivo

PressReader - jedinstvena digitalna usluga

16984 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mastercard promo
Foto: Mastercard promo

Pitanje šta korisnici žele je stalno otvorena tema svih poslovnih sektora, naročito onih koji se zasnivaju na tehnologijama. Upravo je to oslanjanje na tehnologije i podstaklo ljude da traže dodatnu vrijednost i nove elemente praktičnosti u proizvodima i uslugama koje koriste, pa je naša skorašnja studija iz jula 2021. pokazala da potrošači smatraju da su iskustva koja kompanije pružaju pojednako važna koliko i njihovi proizvodi i usluge; da 77% ispitanika želi iskustva iz kojih mogu naučiti nešto novo, a 83% njih želi iskustva koja su fokusirana na fizičko blagostanje.

Suština poslovanja kompanije Mastercard je u pružanju funkcionalnih inovacija koje pomažu pojedincima, firmama i vladama da postignu više i da to urade što lakše i sigurnije. Najnoviji primjer za to je jedinstvena digitalna usluga koje smo premijerno predstavili u Crnoj Gori u julu ove godine - PressReader - a koja je potpuno besplatno dostupna korisnicima Mastercard Gold, Platinum, World i Business kartica iz našeg Premium portfolija do 30. juna 2022. godine.

mastercard promo
foto: Mastercard promo

PressReader je jedinstveni i sveobuhvatni globalni digitalni kiosk koji korisnicima pruža pristup najboljim svijetskim publikacijama na različite teme, na 64 jezika i iz 127 zemalja širom svijeta, u isto vrijeme kada ta izdanja stignu na kioske. Korisnici Mastercard Premium kartica imaju mogućnost da preuzmu i pročitaju do 15 izdanja bilo kojih domaćih ili inostranih izdanja na mjesečnom nivou, što garantuje pravovremeni i ekonomičan pristup svijetu vijesti, zabave ili opuštanja u samo jednoj aplikaciji na vašem omiljenom uređaju.

Uvođenjem ove nove usluge, još jednom pokazujemo da su digitalne tehnologije faktor koji pravi razliku u kreiranju besprekornog korisničkog iskustva a da Mastercard ide u korak sa realnom, digitalnom svakodnevicom svojih korisnika.