Nastavlja se program pomoći u distribuciji tržišnih viškova jagnjadi

Svi zainteresovani moraju imati adekvatan bonitet kod Investiciono Razvojnog Fonda, a Ministarstvo poljoprivrede će to provjeriti službenim putem

2572 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u saradnji sa Ministarstvom finansija i socijalnog staranja i Fondom PIO i sa Savezom udruženja penzionera i ove godine sprovodiće program pomoći u distribuciji tržišnih viškova jagnjadi.

"Pozivaju se privredni subjekti koji su upisani u Registar odobrenih objekata za hranu životinjskog porijekla kod Uprave za bezbijednost hrane, veterinu i fitosanitarne poslove da se do 13.09.2021. godine jave ministarstvu i iskažu namjeru da učestvuju u ovoj aktivnosti", saopšteno je iz resora kojim rukovodi Aleksandar Stijović.

Svi zainteresovani moraju imati adekvatan bonitet kod Investiciono Razvojnog Fonda, a Ministarstvo poljoprivrede će to provjeriti službenim putem.

"Svi zainteresovani mogu se javiti na e-mail: mirsad.spahic@mpsv.gov.me i dopisom na adresu Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede – Rimski trg 46, 81000 Podgorica", stoji u saopštenju.

Bonus video: