Todorović predstavio planove za obnavljanje direktnih avio linija sa Francuskom

Direktor TO Bar Emil Kukalj upoznao prisutne na sajmu u Parizu sa turističkom ponudom barske opštine

3310 pregleda 5 komentar(a)
Sa sajma, Foto: TO Bar
Sa sajma, Foto: TO Bar

Turistička ponuda Bara se u Parizu predstavlja na sajmu turizma “IFTM Top Resa 2021” koji se održava do 9. oktobra.

Direktor kompanije "Air Montenegro" Predrag Todorović na sajmu je, kako je saopšteno iz TO Bar, predstavio planove na obnavljanju direktnih letova između Francuske i Crne Gore za narednu godinu.

Prvog dana sajma održana je prezentacija na štandu turoperatora Carrefour Voyages.

Ambasador Crne Gore u Francuskoj Ivan Ivanišević izrazio je zadovoljstvo što se Crna Gora i Bar predstavljaju na berzi u Parizu.

"Direktor TO Bar Emil Kukalj je prisutne upoznao sa turističkom ponudom opštine Bar uključujući sva turistička mjesta, kulturno istorijsko nasljeđe, gastronomsku ponudu, brojne manifestacije, ali i mogućnosti za aktivni odmor. Kukalj je rekao da je tržište Francuske veoma važno za opštinu Bar, jer predstavlja potencijal za smanjenje sezonalnosti i zahvalio predstavnicima Carrefour Voyages na pruženoj mogućnosti da se prezentacija održi na njihovom štandu", saopšteno je iz TO Bar.

Prisutni su, kako se dodaje, imali priliku da degustiraju tradicionalne specijalitete iz Crne Gore, ali i da u neposrednom kontaktu ostvare komunikaciju i saradnju.

"Prvog dana sajma predstavnici TO Bar su održali brojne sastanke sa turoperatorima među kojima su bili Parfums du Monde, TUI France, Carrefour Voyages, Premium Travel, Havas Voyage, Mondial Tourisme, Fram i drugi. Promocija turističke ponude Bara se nastavlja i narednih dana kada će takođe biti održani sastanci sa turoperatorima sa ciljem njihovog upoznavanja sa destinacijom, a u planu je i realizacija studijskog putovanja kako bi se upoznali sa smještanim kapacitetima naše opštine i drugim ponudama. Među medijima na prezentaciji su bili predstavnici L’Echo Touristique, Tour Mag, Le Quotidiene du Tourisme, Marie France, Voyages d’affaires, Tendance Nomade, Le Parisien TV5 Monde, Nicol Perrin (influenser) i drugi", dodaju iz TO Bar.

Kazali su da je Sajam “IFTM Top Resa” jedna od najznačajnijih B2B berzi u Francuskoj i da je ove godine okupila veliki broj izlagača i posjetilaca, prema riječima organizatora - više od 200 destinacija, 1.700 brendova, 34.000 profesionalaca iz oblasti turizma sa više od 150 najavljenih konferencija i događaja. Sajam, kako zaključuju iz TO Bar, predstavlja dobru platformu za uspostavljanje saradnje sa novim, ali i za obnavljanje starih kontakata.

Bonus video: