REGAGEN oduzeo kompaniju Uniprom Energy više licenci

Odbor REGAGEN-a je na sjednici u petak Uniprom Energy-u naložio da u roku od tri dana od prijema odluke, Agenciji vrati izvod iz licence za više vozila

5992 pregleda 1 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) oduzela je Uniprom Energy-u više licenci, rješavajući po zahtjevu te kompanije.

Agencija je, rješavajući po zahtjevu koji je u ime Uniprom Energy-a u stečaju podnijela stečajna upravnica Zorica Šoć, donijela odluku o oduzimanju licenci za obavljanje djelatnosti upravljanja postrojenjem za tečni prirodni gas, skladištenja tečnog prirodnog gasa, snabdijevanja krajnjih kupaca tečnim prirodnim gasom i transporta tečnog prirodnog gasa.

Odbor REGAGEN-a je na sjednici u petak Uniprom Energy-u naložio da u roku od tri dana od prijema odluke, Agenciji vrati izvod iz licence za više vozila.

Regulator je usvojio i zahtjeve Jugopetrola za izmjene licenci za obavljanje djelatnosti skladištenja naftnih derivata i snabdijevanja krajnjih kupaca tečnim naftnim gasom.

REGAGEN je takođe kompaniji Ina dopunio licence za obavljanje djelatnosti skladištenja naftnih derivata i tečnog naftnog gasa.

Bonus video: