Sporni postupci bivše uprave predvođene DPS-om nanijeli štetu Luci Kotor

U tim kontraverznim radnjama Luka Kotor, je navodno, pretrpjela štetu od više desetina hiljada eura, a neki od tih slučajeva se mogu povezati nezakonitim finansiranjem izborne kampanje kotosrkog DPS-a za prošlogodišnje lokalne izbore u ovom gradu

18011 pregleda 64 reakcija 3 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Odbor direktora Luke Kotor uskoro će imati posebnu sjednicu na kojoj će razmatrati otkriveno sporno poslovanje bivše uprave predvođene DPS-om.

Izvršni direktor Luke Kotor Vlado Vukasović zatražio je od predsjednice odbora direktora Ljiljane Popović Moškov da tu sjednicu zakaže za 22. oktobar sa jednom tačkom dnevnog reda - "upoznavanje sa uočenim radnjama koje imaju elemente nezakonitosti, a proivele su finansijsku štetu po Luku Kotor".

Vukasović je u zahtjevu za održavanje sjednice naveo da su sporne radnje izvršene u mandatu prethodnih organa upravljanja - bivšeg v.d. direktora od 13. aprila 2020. do 7. aprila 2021. godine kao i bivšeg odbora direktora u periodu od 16. marta 2020. do 7. aprila 2021. godine.

Kako "Vijesti" nezvanično saznaju, riječ je o više nezakonitih i za Luku Kotor štetnih postupaka bivšeg DPS-om predvođenog rukovodstva te firme u većinskom vlasništvu Opštine Kotor.

U tim kontraverznim radnjama Luka Kotor, je navodno, pretrpjela štetu od više desetina hiljada eura, a neki od tih slučajeva se mogu povezati nezakonitim finansiranjem izborne kampanje kotosrkog DPS-a za prošlogodišnje lokalne izbore u ovom gradu.

Bonus video: