DPS Kotor: Naši predstavnici u Luci Kotor odgovorno radili

Aktivnosti Luke Kotor uvjek je karakterisala transparentnost u radu, sve odluke bile su javne i dostupne, a provjeravali su ih nadležni organi, inspekcije i revizori, poručuju iz DPS-a

3179 pregleda 17 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Svi koji su prethodnih godina u ime Demokratske partije socijalista (DPS) na bilo koji način bili angažovani u kompaniji Luka Kotor radili su odgovorno, profesionalno i zakonito, saopštili su iz Opštinskog odbora te partije u Kotoru.

“To se posebno odnosi na period pandemije, kada je odlukama nacionalnih organa obustavljena osnovna djelatnost kompanije. Upravo je takvim odnosom sačuvana supstanca kompanije, zaštićeni interesi zaposlenih i vlasnika kapitala i stvorene pretpostavke da se nakon okončanja takvih mjera krene ponovo u poslovne aktivnosti”, rekli su iz kotorskog DPS-a.

Oni su dodali da je aktivnosti Luke Kotor uvjek karakterisala transparentnost u radu, kao i da su sve odluke bile javne i dostupne, a provjeravali su ih nadležni organi, inspekcije i revizori.

“Uvjereni smo da politikanstvo kojem pribjegavaju pojedinci ne može narušiti ugled kompanije i ljudi koji su odgovorno obavljali svoje poslove", navodi se u saopštenju.

Oni su poručili i da neće komentarisati dešavanja u vezi imenovanja i razrješenja izvršnog direktora Luke Kotor i ujdurmu koju priređuju građanima Kotora i široj javnosti osobe zaposlene u kompaniji, a čiji su postupci i djelovanje itekako poznati i kotorskoj i cjelokupnoj crnogorskoj javnosti.

Bonus video: