U toku prijave za „BoostMeUp”

Šest odabranih ekipa proći će petomjesečnu obuku iz modula razvoj biznis modela, marketing istraživanje i analiza tržišta, razvoj tehnologije i prototipiranje, zaštita intelektualne svojine, pitching vještine i finansijski menadžment

3271 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com

Počele su prijave za drugu generaciju “BoostMeUp” programa i zainteresovani mogu da prijavni obrazac popune do 10. novembra na sajtu boostmeup.me.

Šest odabranih ekipa proći će petomjesečnu obuku iz modula razvoj biznis modela, marketing istraživanje i analiza tržišta, razvoj tehnologije i prototipiranje, zaštita intelektualne svojine, pitching vještine i finansijski menadžment.

Za timove je predviđena i finansijska podrška u iznosu od po 6.000 eura. Tri pobjedničke ideje biće odabrane na finalnom nadmetanju Montenegro Pitching Competition, a specijalna nagrada za najbolje biće putovanje u SAD, gdje će ideje moći da predstave potencijalnim investitorima.

“BoostMeUp” je nacionalna platforma koja za cilj ima povećanje konkurentnosti i digitalizaciju privrede Crne Gore.

Program je usklađen sa prioritetima S3 nacionalne strategije kojom se potencira novi model ekonomskog razvoja zasnovan na ciljanoj podršci naučno-istraživačkim i inovativnim aktivnostima. D.K.

Bonus video: