odgovorio bivšem premijeru

Spajić: Hvala Markoviću što podsjeća građane na sve neuspjehe DPS-a

"Pored svih drugih vatri koje smo morali da gasimo - za sedam mjeseci smo sanirali valutnu izloženost kredita za autoput, zbog koje smo izgubili 100+ miliona eura i koju Vi nijeste mogli da uradite ni za sedam godina", naveo je, između ostalog, Spajić

21175 pregleda 90 komentar(a)
Spajić, Foto: Vlada Crne Gore
Spajić, Foto: Vlada Crne Gore

Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić zahvalio je poslaniku Demokratske partije socijalista i bivšem premijeru Dušku Markoviću što podsjeća građane "na sve neuspjehe" te partije.

"Evo ga i bivši premijer koji je, po sopstvenom priznanju, zakazao u povećanju standarda i kvaliteta života građana (što je bukvalno 99 odsto posla Vlade jedne države). Hvala što podsjećate građane na sve neuspjehe DPS-a, naročito na milijardu koju ste 'donijeli' u Crnu Goru od koje već godinama imamo samo vaše slike koja se gradi već osam godina i koja ne vodi nigdje, a koja nam je izazvala finansijske, i razne druge probleme koje mi danas rješavamo", naveo je Spajić na Tviteru.

"Pored svih drugih vatri koje smo morali da gasimo - za sedam mjeseci smo sanirali valutnu izloženost kredita za autoput, zbog koje smo izgubili 100+ miliona eura i koju Vi nijeste mogli da uradite ni za sedam godina. Crna Gora 2021: +13% rast BDP-a, fiskalni deficit 3%, neto dug/BDP 76% CG 2020: -15.3% PAD BDP-a, fiskalni deficit 10.2%, neto dug/BDP 90%", zaključio je ministar u odgovoru bivšem predsjedniku Vlade.

Preporučujemo za Vas