Jandreoski u Bordu Međunarodnog savjeta aerodroma Evrope: Ovo shvatam kao promociju Aerodroma i Crne Gore

"Ovo je prvi put da Crna Gora ima svog predstavnika u organizaciji avio industrije najvišeg profila", ističe se u saopštenju Aerodroma Crne Gore

5412 pregleda 3 komentar(a)
Jandreoski, Foto: Boris Pejović
Jandreoski, Foto: Boris Pejović

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Goran Jandreoski izabran je za člana Borda Međunarodnog savjeta aerodroma Evrope (Airports Council International Europe) na sjednici Generalne skupštine koja je održana u Ženevi 26. oktobra, saopšteno je iz Aerodroma Crne Gore.

"Ovo je prvi put da Crna Gora ima svog predstavnika u organizaciji avio industrije najvišeg profila", ističe se u saopštenju.

Janrdreoski je kazao da ovo ne shvata kao ličnu, već kao promociju Aerodroma Crne Gore i cijele države.

"To je samo jedan od dokaza strateškog poimanja značaja, funkcije i uloge Aerodroma Crne Gore koji su neraskidiva nit evropskog avio saobraćaja", poručio je Jandreoski.

Iz Aerodroma Crne Gore su kazali da je osim Jandreoskog, "u bordu još 11 najjačih imena evropskih aerodroma od Švajcarske, preko Italije do Finske, Ujedinjenog Kraljevstva do Turske".

"Međunarodni savjet aerodroma je tijelo koje unapređuje zajedničke interese evropskih aerodroma i promoviše profesionalnu izvrsnost i učinkovitost", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: