Gungor: Crna Gora interesantna turskim biznismenima

Ibrahimović je, kako je saopšteno iz BS-a, kazao da je podatak da je skoro četvrtina stranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države

2031 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Bošnjačka stranka
Foto: Bošnjačka stranka

Crna Gora je veoma interesantna za ulaganje kapitala biznismenima iz Turske, ocijenio je predsjednik Asocijacije turskih biznismena i investitora u Crnoj Gori, Ertac Gungor i dodao da očekuje još bolju saradnju sa opštinama na sjeveru države.

On se sastao sa predsjednikom Bošnjačke stranke (BS), Ervinom Ibrahimovićem u Podgorici, gdje su razgovarali o radu Asocijacije, kao i o potencijalima koje Crna Gora može pružiti investitorima iz Turske.

Gungor je, zahvalivši se na prijemu, saopštio da u narednom periodu očekuje da Asocijacija uspostavi još bolju saradnju sa brojnim opštinama na sjeveru države, kako bi kroz konkretne pripremljene projekte mogli pozvati turske biznismene da investiraju u Crnu Goru.

Ibrahimović je, kako je saopšteno iz BS-a, kazao da je podatak da je skoro četvrtina stranih kompanija koje posluju u Crnoj Gori iz Turske, pokazatelj dobre poslovne klime, ali i odnosa između dvije države.

Ibrahimović je naveo da ga raduje veliko interesovanje biznismena iz Turske, uz napomenu da sjever Crne Gore pruža ogromnu šansu za ulaganje.

Bonus video: