Tri kandidata Damjanovića imenovana za v.d. pomoćnike direktora

Damjanović je pola godine, koliko je bio na toj dužnosti, radio bez pomoćnika, iako je svoje predloge sa 10 kandidata poslao čim su se za to stekli zakonski uslovi ljetos

43037 pregleda 24 komentar(a)
Sa današnje sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Saša Matić
Sa današnje sjednice Vlade, Foto: Gov.me/Saša Matić

Vlada je na današnjoj sjednici imenovala šest vršilaca dužnosti pomoćnika direktora Uprave prihoda i carina, saznaju "Vijesti".

Tri pomoćnika su bili predlozi doskorašnjeg v.d. direktora Uprave prihoda i carina Aleksandra Damjanovića. Što se tiče ostala tri predloga, to su kadrovi kojima je, prema saznanjima "Vijesti", Damjanović ukazao povjerenje.

Tri vršioca dužnosti pomoćnika koji su bili predlozi Damjanovića su - pomoćnik za nadzor igara na sreću Andrija Ćetković, za usluge i registraciju Dušanka Vujisić i za velike poreske obveznike Miloš Medenica.

Ostali vršioci dužnosti koji su imenovani su - za sektor u oblasti naplate Jelena Đukić, za nadzor nad radom carinarnica Milena Radović i za sektor za carinske poslove Maja Vučinić.

Damjanović je juče predao dužnost novoimenovanoj v.d. direktorici Uprave prihoda i carina Mileni Petričević.

Damjanović je pola godine, koliko je bio na toj dužnosti, radio bez pomoćnika, iako je svoje predloge sa 10 kandidata poslao čim su se za to stekli zakonski uslovi ljetos.

Bonus video: