Privatno-javno partnerstvo šansa za realizaciju brojnih projekata

Predsjednik Kovačević se zahvalio predstavnicima Agencije za investicije što su posjetili Nikšić i naveo da će opština u narednom periodu kroz privatno–javno partnerstvo kandidovati određene projekte kako bi isti što prije bili završeni“, navodi se u saopštenju za javnost Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje

2236 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Opština Nikšić
Foto: Opština Nikšić

Opština Nikšić će u narednom periodu kroz privatno–javno partnerstvo kandidovati određene projekte kako bi isti što prije bili završeni, a Agencija za investicije će im pružiti podršku kako bi pojedini projekti bili i realizovani. To je dogovoreno na sastanku predsjednika Opštine, Marka Kovačevića, direktora Agencije za investicije Mladena Grgića, načelnice Odsjeka za promociju projekata javno-privatnog partnerstva i vođenje registra, Une Bulatović i načelnice Odsjeka za ocjenu, odobrenje i praćenje projekata javno-privatnog partnerstva, Aleksandre Golubović.

foto: Opština Nikšić

„Predstavnici Agencije upoznali su predsjednika sa njihovim nadležnostima, kao i mogućnostima da se kroz privatno–javno partnerstvo realizuju određeni projekti od interesa za našu opštinu. S tim u vezi, Agencija je otvorena za saradnju sa Opštinom i pružiće svu podršku kako bi pojedini projekti bili i realizovani. Predsjednik Kovačević se zahvalio predstavnicima Agencije za investicije što su posjetili Nikšić i naveo da će opština u narednom periodu kroz privatno–javno partnerstvo kandidovati određene projekte kako bi isti što prije bili završeni“, navodi se u saopštenju za javnost Službe za saradnju, poslove predsjednika i informisanje.

Sastanku su u ime Opštine, pored Kovačevića, prisustvovali i Marko Perućica, šef kabineta predsjednika, Biljana Vučurović, glavna administratorka, Jelena Šekarić, sekretarka Sekretarijata za investicije i projekte, Zoran Šoškić, sekretar Sekretarijata za finansije, razvoj i preduzetništvo i Đorđije Manojlović, sekretar Sekretarijata za uređenje prostora i zaštitu životne sredine.

Bonus video: