Spajić: Okretanje iz svijesti siromaštva u svijest bogatstva je ono što nam treba kao narodu

On se "zahvalio cijelom timu koji je prethodnih mjeseci marljivo radio na reformi za dizanje standarda građana" i "istakao državnu sekretarku u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Milenu Lipovina-Božović"

7374 pregleda 16 komentar(a)
Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović (u sredini) i Lipovina-Božović lijevo, Foto: Luka Zeković
Spajić, ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović (u sredini) i Lipovina-Božović lijevo, Foto: Luka Zeković

Okretanje iz svijesti siromaštva u svijest bogatstva je ono što nam treba kao narodu, saopštio je ministar finansija i socijalnog staranja, Milojko Spajić i dodao da vjeruje dobre stvari kakva je projekat Evropa sad.

"Ono što nam kao narodu treba jeste okretanje iz svijesti siromaštva u svijest bogatstva, jer upravo tada ćemo svi vjerovati i razumijeti dobre i lijepe stvari koje nas čekaju, a to je zasigurno i projekat Evropa sad", naveo je Spajić na svom Twitter nalogu.

On se "zahvalio cijelom timu koji je prethodnih mjeseci marljivo radio na reformi za dizanje standarda građana" i "istakao državnu sekretarku u Ministarstvu ekonomskog razvoja, Milenu Lipovina-Božović".

"Lipovina-Božović, osim stručnog doprinosa, zaista inspiriše sve nas da vjerujemo u svijetlu budućnost naše, male i bogate zemlje, u kojoj su ljudi najveći resurs", poručio je Spajić.

Bonus video: