Renoviran Mil-Pop objekat na Starom Aerodromu

Za naše vjerne potrošače pripremili smo mnogo lijepih iznenađenja i vrijednih poklona.

12031 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Mil Pop
Foto: Mil Pop

Osluškujući potrebe i vođeni željama naših potrošača, nakon uspješnog renoviranja Mil-Pop objekat kod Titeksa, u ulici Josipa Broza bb, u okviru TC Voli renovirali smo Mil-Pop radnju na Starom Aerodromu.

Postojeći asortiman proizvoda renomiranih svjetskih proizvođača obogatili smo novim brendovima kao što su Navigare, Pierre Cardin, Pompea, Intimami, Gios, Jadea, Sergio Tacchini.

Pored širokog asortimana kozmetike, make up-a, torbi, novčanika, kofera za putovanja, kaiševa, kozmetičkog i frizerskog aksesoara i aparata za njegu kose, preparata za njegu lica i tijela, sredstava za higijenu, bogatog izbora pidžama za muškarce, žene i djecu, kišobrana u ponudi na Starom Aerodromu možete pronaći nešto sasvim novo.

U najveći izbor veša i čarapa u Crnoj Gori uvrstili smo veliki izbor posteljina, prekrivača, jorgana, ćebadi, zavjesa, peškira, bademantila, stolnjaka, jastuka i mnogih drugih proizvoda kućnog programa.

Mil-Pop je postavio visoke standarde trgovine kvalitetnom i raznovrsnom ponudom po povoljnim cijenama. Ugođaj kupovine je ono čemu se posvećuje posebna pažnja.

Učinite nam veliku čast i posjetite renoviranu radnju na Starom Aerodromu gdje smo za naše vjerne potrošače pripremili mnogo lijepih iznenađenja i vrijednih poklona.

Mil-Pop, ono što prija..