Šehović: Premijer nakon stava MMF-a da povuče budžet

"Ovaj projaket je očigledno bio premijerova "Labudova pjesma", nakon koje će otplesati svoj posljednji politički tango i vratiti se u političku anonimnost, nakon što je iza sebe ostavio institucionalno i vrijednosno posrnuće društva, demonstrirajući na kraju i neviđeni populizam”

7066 pregleda 22 komentar(a)
Šehović, Foto: Savo Prelević
Šehović, Foto: Savo Prelević

Poslanik Socijaldemokrata (SD) Damir Šehović pozvao je premijera Zdravka Krivokapića da predlog Zakona o budžetu za narednu godinu povuče iz skupštinske procedure, "kao što je to uradio sa pratećim zakonima".

Šehović je na Tviteru komentarisao stav Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi projekat "Evropa sad" zbog rizika koje nosi trebalo realizovati fazno tokom naredne tri godine.

"Ono kad MMF biranim rječima jasno upozori na rizike populističkog bajkovitog projekta "Evropa sad" i kaže ostav. Nakon ovoga vjerujem da će premijer Krivokapić, kao i juče, ponovo presaviti tabak i obavijestiti Skupštinu Crne Gore da iz procedure povlači budžet. Na "dodatne konsultacije"", naveo je Šehović.

On je projekat "Evropa sad" nazvao "labudovom pjesmom".

"Ovaj projaket je očigledno bio premijerova "Labudova pjesma", nakon koje će otplesati svoj posljednji politički tango i vratiti se u političku anonimnost, nakon što je iza sebe ostavio institucionalno i vrijednosno posrnuće društva, demonstrirajući na kraju i neviđeni populizam”, zaključio je Šehović.

Bonus video: