Delegacija iz Turske u trodnevnoj posjeti

"Turski privrednici su iskazali veliko interesovanje za investiranje u Crnu Goru gdje su prepoznali veliki potencijal za ulaganje u sferi turizma, poljoprivrede i zelene energije", navode iz Prave

3888 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Večeras je na podgorički aerodrom sletjela visoka delegacija Turske, pokrajine Mugla i grada Bodruma na čelu sa guvernerom Bilgehan Bayarom i predsjednikom opštine Bodrum Ahmetom Arasom, koja će biti u trodnevnoj posjeti Crnoj Gori i Budvi.

Na aerodromu su delegaciju sačekali predsjednik Prave Budve Aleksandar Franeta, kao i članovi odbora te partije Luka Liješević, Aleksandar Jeličić, Maksim Glomazić i Momčilo Đokić.

delegacija turska
foto: Prava Crna Gora

"U delegaciji pokrajine Mugla takođe se nalazi sedam najpoznatijih i najuglednjih turskih privrednika koji dolaze u Crnu Goru da bi ostvarili buduću saradnju na obostrano zadovoljstvo. Turski privrednici su iskazali veliko interesovanje za investiranje u Crnu Goru gdje su prepoznali veliki potencijal za ulaganje u sferi turizma, poljoprivrede i zelene energije", saopšteno je iz Prave.

Bonus video: