VIP karte za pripejd i postpejd korisnike

Osim u Srbiji, Telekomovim postpejd korisnicima na raspolaganju su besplatni dolazni pozivi u romingu u još 16 zemalja u Evropi i SAD-u zahvaljujući jedinstvenoj usluzi "Moj svijet"
72 pregleda 0 komentar(a)
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
mobilni telefon, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.07.2018. 11:45h

Za korisnike koji putuju u Srbiju, Crnogorski Telekom je pripremio posebne Vip roming karte koje donose brojne povoljnosti u komunikaciji i omogućavaju bolju kontrolu potrošnje u romingu.

Nove Vip karte korisnicima donose do 500 minuta za odlazne pozive ka svim mrežama u Crnoj Gori i 5 GB interneta u romingu u mreži Vip Srbija. Zavisno od dužine boravka u susjednoj zemlji, pripejd i postpejd korisnicima na raspolaganju su roming karte za tri, sedam i petnaest dana po cijeni od 4,90, 7,90 i 9,90 eura, kao i godišnja karta po promotivnoj cijeni od 19,90 eura (cijene uključuju PDV). Promotivna cijena godišnje karte važi za sve aktivacije do kraja avgusta.

Korisnici karte mogu aktivirati koristeći Telekom ME aplikaciju, kroz Super Meni pozivom na *111# i SMS-om na broj 14555. Ponuda važi za privatne i poslovne korisnike.

Podsjećamo, za bezbrižan roming u Srbiji, Telekom je svojim postpejd korisnicima omogućio 300 minuta mjesečno za besplatne dolazne pozive iz svih mreža u Crnoj Gori. Kao i u slučaju roming karti, da bi iskoristili ovu povoljnost, korisnici treba da odaberu mrežu Vip Srbija.

Osim u Srbiji, Telekomovim postpejd korisnicima na raspolaganju su besplatni dolazni pozivi u romingu u još 16 zemalja u Evropi i SAD-u zahvaljujući jedinstvenoj usluzi "Moj svijet". U ponudi su i Travel&Surf 4G roming dodaci koji omogućavaju povoljnosti i bolju kontrolu internet potrošnje u romingu u ukupno 18 zemalja.

Preporučujemo za Vas