Ostvarite Limit Prime BONUS i trgujte na svjetskoj berzi!

Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

59198 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Bliži se kraj 2021. godine ali i početak jednog od najdinamičnijih perioda kada su u pitanju finansijska tržišta. Za mnoge velike kompanije ovo je vrijeme kada se ostvaruju značajni prihodi i poslovni rezultati, a za učesnike na svjetskim berzama vjerovatno i najaktivniji period.

Ako ste razmišljali o investiranju, možda je ovo idealan trenutak za to!

Kompanija Limit Prime će vam pomoći da vašu trejdersku karijeru započnete u velikom stilu!

Otvorite realni nalog i započnite CFD trgovanje na međunarodnom tržištu sa instrumentima po želji uz 20% dodatnog trgovačkog bonusa na Vaš prvi depozit.

CFD trgovanje Vam daje priliku da ostvarite profit bez obzira na smjer kretanja cijene proizvoda. Ako čvrsto vjerujete da će cijena porasti, onda kupujete taj proizvod da biste ga prodali po višoj cijeni. Ako mislite da će cijena proizvoda pasti, tada prodajete proizvod i zarađujete ukoliko se pad desi.

Limit Prime vam omogućva CFD trgovanje brojnim finansijskim instrumentima, kao što su: akcije, kriptovalute, zlato, nafta i mnogi drugi.

Akcije

Neke od najaktuelnijih akcija, u prazničnom periodu, sa kojima možete trgovati preko Limit Prime Securities uključuju sledeće kompanije:

Amazon, najveća svjetska kompanija za trgovinu na malo, do sada je imala slabiju godinu od očekivane, ali prema stručnjacima sa Wall Street-a, i dalje je sa potencijalom rasta od 18%.

PayPal je jak i tradicionalno glavni igrač tokom sezone praznika. U ovom trenutku, cijena akcija je pala za više od 30% od svog dosadašnjeg maksimuma, što kompaniju čini idealnom za trgovanje akcijama tokom praznika.

Starbucks je jedna od kompanije na čije je poslovanje Covid-19 pandemija pozitivno uticala. Akcije Starbuck’s-a porasle su za 9,45% tokom prošle godine, a isti trend je nastavljen ove godine u decembru.

Sem ovih, kompanija Limit Prime nudi veliki broj akcija kao što su: Apple, Netflix, Facebook i druge.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Kriptovalute

Kriptovalute dobijaju sve veći zamah i malo je vjerovatno da će se uskoro zaustaviti. Mnoge kompanije ih dodaju kao način plaćanja, ali i razvijaju sopstvene kriptovalute, što povećava popularnost i kompanija i kripto industrije. Kompanija Limit Prime vam omogućava CFD trgovanje cijenama brojnih kriptovaluta od kojih su najpopularnije Bitcoin i Ethereum, ali i Ripple, Litcoin, Stellar i druge.

Zlato, nafta

Zlato je oduvijek bilo simbol prestiža i moći, ali i sigurna luka za investitore. Sa druge strane, nafta ili kako se često naziva crno zlato je proizvod koji pokreće svijet.

Kompanija Limit Prime omogućava CFD trgovanje zlatom, srebrom, naftom, gasom i drugim finansijskim instrumentima. Zahvaljujući ovom načinu trgovanja, tržište je postalo mnogo pristupačnije prosječnom trgovcu na malo.

Kako ostvariti bonus?

Trgovanje možete započeti sa minimalno 100 EUR, uz ekspertsku podršku tima kompanije Limit Prime, kako biste naučili osnovne tehnike investiranja i uvijek bili informisani o najznačajnijim svjetskim dešavanjima.

Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 20% dodatnog trgovačkog bonusa na prvi depozit.

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac do 31.12.2021 i važi mjesec dana od trenutka deponovanja sredstava. Uslovi bonusa objavljeni su na sajtu kompanije Limit Prime.

Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin