Put u Rim – glavna nagrada

Glavnu nagradu dobija korisnik sa najvećim brojem transakcija tokom novembra
56 pregleda 0 komentar(a)
Lovćen banka, Foto: Lovćen banka
Lovćen banka, Foto: Lovćen banka
Ažurirano: 01.11.2017. 07:51h

"Da plaćanje bude zadovoljstvo" naziv je najnovije nagradne igre koju organizuju Lovćen banka i Mastercard.

Od danas počinje nagradna igra u kojoj učestvuju fizička lica koja u periodu od 1. novembra do 30. novembra 2017.godine obave platnu transakciju na bilo kom POS terminalu u Crnoj Gori, na POS terminalima u inostranstvu ili preko interneta, u vrijednosti iznad 5 eura Mastercad platnom karticom Lovćen banke (Mastercard® Debit Contactless, Mastercard® Standard Credit , Mastercard® Gold Credit). Izvlačenje nagrada će biti 6. decembra 2017. godine.

Nagradni fond Lovćen banke se sastoji od 101 nagrade, među kojima su vaučeri od 50 eura za trgovinu u MilPop radnjama, Europetrol benzinskim stanicama i Voli marketima, kao i glavna nagrada - putovanje za dvije osobe u Rim u periodu od 5. januar 2018 - 28. mart 2018.

Ovaj aranžman uključuje: avio kartu sa svim taksama, transfer u Rimu od aerodroma do hotela i nazad, kao i četiri noćenja sa doručkom u hotelu Nord (http://www.hotelnordnuovaroma.it/en/).

Pravo na glavnu nagradu će ostvariti korisnik sa najvećim brojem transakcija tokom novembra mjeseca, dok će 100 korisnika biti nagradjeno vaučerima za kupovinu u vrijednosti od 50 eura. U slučaju da imamo više korisnika sa istim brojem transakcija, prednost će imati onaj ko je imao veći novčani iznos ostvaren kroz transakcije.

Više informacija o nagradnoj igri možete naći na: http://www.lovcenbanka.me/me/novosti/novo-u-ponudi-lb/230-da-placanje-bude-zadovoljstvo

Kako je u toku nedjelja štednje i na tom polju imamo novine i iznenađenja za sve vas - http://www.lovcenbanka.me/me/fizicka-lica/stednja.

O kreditnoj ponudi Lovćen banke i novim inovativnim kreditnim proizvodima možete se informisati na: http://www.lovcenbanka.me/me/fizicka-lica/krediti