Milatović: Intenziviraćemo saradnju sa UAE, u nadi da ćemo uskoro imati povezanost letovima tokom cijele godine

Ministar ekonomije UAE, Abdul Bin Touk Al Mari je saopšio da je zadovoljan što će biti crnogorski partneri na Investicionom forumu koji organizujemo u okviru obilježavanja Nacionalnog dana na Expo u Dubaiju

4682 pregleda 6 komentar(a)
Al Mari, Milatović i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, Foto: Twitter
Al Mari, Milatović i ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić, Foto: Twitter

Crna Gora će u narednom periodu intenzivirati saradnju sa Ujedinjenim Arapskim Emiratima (UAE), saopštio je ministar ekonomskog razvoja, Jakov Milatović i dodao da se u skorije vrijeme nada povezanosti letovima tokom cijele godine.

On se, prilikom zvanične posjete Dubaiju, sastao sa ministrom ekonomije UAE, Abdulom Bin Touk Al Marijem.

“U narednom periodu intenziviraćemo saradnju sa UAE, u nadi da ćemo uskoro imati povezanost letovima tokom cijele godine što je snažno podržano od ministra ekonomije u Vladi UAE”, napisao je Milatović na svom Twitter nalogu.

Al Mari je saopšio da je zadovoljan što će biti crnogorski partneri na Investicionom forumu koji organizujemo u okviru obilježavanja Nacionalnog dana na Expo u Dubaiju.

"Dobio sam poziv da učestvujem na Godišnjoj investicionoj konferenciji, a usaglasili smo i održavanje mješovite komisije što će osnažiti saradnju dvije zemlje", rekao je Milatović.

Bonus video: