renovirajte kupatilo brzo i lako

Baš bi se isplatilo, novo kupatilo!

Za samo 26,99€ mjesečno uživajte u moderno uređenom kupatilu iz snova!

47541 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Novi volvox
Foto: Novi volvox

Kompanija Novi Volvox pripremila je nove kombinacije materijala, keramike i sanitarija za vaše novo kupatilo. Za samo 26,99€ mjesečno, bez kamate, možete opremiti kompletno kupatilo u vašem stanu ili kući.

Španska keramika Prissmacer, sanitarije Fayans, italijanske Remer česme, bojler Ariston, Alcaplast ugradni vodokotlić i prateći materijal kao što su fuge, ljepilo, lajsne, dio su novog paketa koji možete pronaći u prodajnom salonu Novi Volvox, u ulici Vojislavljevića br. 91 (na magistralnom putu kroz Dahnu/Zabjelo). S obzirom da se u ponudi salona nalaze brojni, raznovrsni proizvodi, ukoliko žele, kupci mogu odabrati i neki drugi dizajn keramike, drugačiji od ponuđenog, kako bi se ovaj materijal što bolje uklopio u njihov prostor.

Do novog kupatila možete doći putem Kredita na licu mjesta koji se odobrava brzo i lako, u saradnji sa NLB Bankom. Kupac - zaposleno lice ili penzioner, može biti klijent bilo koje od banaka i ne mora biti klijent NLB banke da bi kredit bio odobren. Više o Kreditu na licu mjesta možete pogledati ovdje .

Materijal za renoviranje kupatila, može se platiti i gotovinski, ili u ratama putem kreditnih kartica kao što su: La Rata, CKB Shopping, Premium kartica Hipotekarne banke, Libero kartica NLB banke.

S obzirom da se u ponudi salona nalaze brojni, raznovrsni proizvodi, ukoliko žele, kupci mogu odabrati i neki drugi dizajn keramike, drugačiji od ponuđenog, kako bi se ovaj materijal što bolje uklopio u njihov prostor. U slučaju da je potrebno zamijeniti parket, laminat ili osvježiti fasadu kuće, u Novom Volvoxu se i ta vrsta materijala može kupiti putem beskamatnog kredita u iznosu do 5000€ na 36 rata.

Procjena cijene navedenog paketa rađena je na primjeru kupatila površine 5m2. U cijenu nije uračunata usluga ugradnje. Akcija traje do isteka zaliha.

Dobro došli u prodajni salon Novog Volvoxa!

Novi Volvox
foto: Novi volvox

Kreditiranje bez kamate posredstvom NLB banke.

Reprezentativni primjer za konkretnu ponudu i kupatilo od 5m2:

Za iznos kredita od 971,61 EUR i rok otplate 36 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose:

nominalna kamatna stopa (NKS) je 0%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR).

Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 971,61 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 26,99 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita, kao i administrativna zabrana.“