Anđušić: Spajić bi parama građana da gradi političku karijeru

“Reakciju Milojka Spajića na intervju predsjednika Crne Gore, tumačimo kao ljutnju i frustraciju jer se njegov zamišljen plan da političku karijeru gradi od para građana preko programa „Evropa sad“, potpuno izjalovio”, navodi član Izvršnog odbora DPS Mihailo Anđušić

17258 pregleda 38 reakcija 38 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Član Izvršnog odbora DPS Crne Gore Mihailo Anđušić kaže da ministar finansija Milojko Spajić žali, jer kako dodaje, političku karijeru neće graditi parama građana.

“Reakciju Milojka Spajića na intervju predsjednika Crne Gore, tumačimo kao ljutnju i frustraciju jer se njegov zamišljen plan da političku karijeru gradi od para građana preko programa „Evropa sad“, potpuno izjalovio”, navodi Anđušić.

On navodi da će Spajić morati, zajedno sa svim ekspertima, da političku stranku pravi na način kao što je to činio svako ko je, kako dodaje, želio da se okuša na crnogorskoj političkoj sceni.

“Prazna demagogija i vulgarni populizam mu na tom putu neće pomoći, iako odlazeći ministar finansija konstantno potcjenjuje zdrav razum građana, svodeći ih na bezličnu kategoriju „naroda“ a sebe stavljajući na pijedestal spasioca. Iako se u tu ulogu očito uživio, 4. februara, će morati da napusti fotelju ministra, a to mu, prema svemu sudeći baš teško pada”, naveo je Anđušić.

Bonus video: