Aerodromi Crne Gore potpisuju sporazum o saradnji sa Aerodromom "Nikola Tesla"

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Danilo Orlandić, sastao se u Beogradu sa vršiocem dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla", Sašom Vlaisavljevićem
88 pregleda 1 komentar(a)
Saša Vlaisavljević, Danilo Orlandić, Foto: Aerodromi Crne Gore
Saša Vlaisavljević, Danilo Orlandić, Foto: Aerodromi Crne Gore
Ažurirano: 26.10.2017. 10:36h

Predstavnici Aerodroma Crne Gore i beogradskog Aerodroma "Nikola Tesla" potpisaće u novembru u Podgorici sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

"Spremnost crnogorskih i beogradskog aerodroma da razmijenjuju znanja i iskustava u oblasti aerodromskih službi, kao i u pogledu obuke i usavršavanja stručnog osoblja, biće formalizovana kroz sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji, koji će biti potpisan u novembru“, navodi se u saopštenju Aerodroma Crne Gore.

Iz kompanije su saopštili da se izvršni direktor Aerodroma Crne Gore, Danilo Orlandić, sastao u Beogradu sa vršiocem dužnosti generalnog direktora Aerodroma "Nikola Tesla", Sašom Vlaisavljevićem.

"Uz osvrt na prilike i izazove sa kojima se aerodromi suočavaju, kao i na rezultate rada oba aerodroma, prepoznate su i oblasti u kojima dvije kompanije mogu da sarađuju“, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: