Rusija reguliše upotrebu kriptovaluta. Šta to znači za vas?

Započnite trgovinu već danas i ostvarite 20% dodatnog trgovačkog bonusa.

27957 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Kriptovalute dobijaju sve veći zamah i malo je vjerovatno da će se uskoro zaustaviti.

One predstavljaju uzbudljiv, nov investicioni instrument čija nestabilnost može biti odlična prilika za ostvarivanje profita. Svjedoci smo čestih i naglih promjena na finansijskim tržištima koje mogu biti podstrek za sve koji žele da ostvare značajnije rezultate u trgovanju.

Najsvježija vijest kada su u pitanju kriptovalute stiže nam iz Rusije.

Rusija - od zabrane do prihvatanja kriptovaluta

Vlada i centralna banka Rusije postigle su dogovor o tome kako da regulišu kriptovalute.

Naime, oni će definisati kriptovalute kao regularne valute, a ne kao digitalna finansijska sredstva. Kriptovalute će funkcionisati u legalnoj industriji samo uz potpunu identifikaciju preko bankarskog sistema ili licenciranih posrednika.

Navodno bi transakcije kriptovalutama veće od 600.000 rubalja (8.000 dolara) morale da budu prijavljene; inače bi se mogle smatrati krivičnim djelom.

Vijest dolazi samo nekoliko nedelja nakon što je Banka Rusije insistirala na opštoj zabrani kriptovaluta u izvještaju objavljenom u januaru, tvrdeći da špekulativna priroda industrije predstavlja značajnu prijetnju finansijskoj stabilnosti građana.

Potpuni preokret u odnosu Rusije prema kriptovalutama imaće značajan uticaj na njihove cijene, to govori u prilog velikim oscilacijama o kojima smo ranije govorili.

Ova osobina može biti prednost koju možete okrenuti u svoju korist.

Možda je vrijeme da razmislite o CFD trgovanju.

Limit Prime
foto: Limit Prime

CFD trgovanje Vam daje priliku da ostvarite profit bez obzira na smjer kretanja cijene proizvoda. Ako čvrsto vjerujete da će cijena porasti, onda kupujete taj proizvod da biste ga prodali po višoj cijeni. Ako mislite da će cijena proizvoda pasti, tada prodajete proizvod i zarađujete ukoliko se pad desi.

Kompanija Limit Prime vam omogućva CFD trgovanje brojnim finansijskim instrumentima, kao što su: akcije, kriptovalute, zlato, nafta i mnogi drugi.

Započnite trgovinu već danas i ostvarite 20% dodatnog trgovačkog bonusa.

Zašto bi trebalo da započnete već danas?

Za sve trgovce koji su razmišljali da počnu da investiraju, ali to nikada nisu uradili, danas je vaša najbolja šansa jer Limit Prime poklanja 20% depozita kao bonus za trgovanje.

Trgovanje možete započeti sa minimalno 100 EUR, uz ekspertsku podršku tima kompanije Limit Prime, kako biste naučili osnovne tehnike investiranja i uvijek bili informisani o najznačajnijim svjetskim dešavanjima.

Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 20% dodatnog trgovačkog bonusa na prvi depozit.

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac od 14.02.2022 i važi do kraja godine. Uslovi bonusa objavljeni su na sajtu kompanije Limit Prime.

Ponuda važi do 28.02.2022.

Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, Linkedin