Kovačević: Za potrebe Tehnopolisa nove prostorije u Domu revolucije

"Posebno me raduju brojni projekti koji će se zajednički realizovati, a sve za dobrobit građana Nikšića", kazao je Kovačević

2943 pregleda 3 komentar(a)
Sa sastanka, Foto: Opština Nikšić
Sa sastanka, Foto: Opština Nikšić

Predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević, prilikom obilaska Inovaciono preduzetničkog centra (IPC) Tehnopolis, kazao je da je veoma zadovoljan opremljenošću Centra, osobljem koje u njemu radi, kao i cjelokupnim radom i doprinosom koji Tehnopolis pruža korisnicima usluga.

Rekao je da su za potrebe Tehnopolisa predviđene prostorije u Domu revolucije i obećao podršku lokalne uprave u narednom periodu.

"Posebno me raduju brojni projekti koji će se zajednički realizovati, a sve za dobrobit građana Nikšića", kazao je Kovačević.

Vršilac dužnosti (v.d.) izvršnog direktora Tehnopolisa, Đorđije Malović, istakao je da Centar posjeduje savremenu opremu, kao i da će uskoro dobiti novu koja će im olakšati rad i omogućiti efikasnije obavljanje poslova. Ukazao je i na potrebu širenja prostornih kapaciteta.

Sastanku su prisustvovali šef Kovačevićevog kabineta, Marko Perućica, a u ime Tehnopolisa, pored Malovića, tu su bili i pomoćnica direktora Vanja Zorić-Šundić, koordinator sektora za programske aktivnosti Đorđije Brkuljan i saradnik menadžera biznis inkubatora Željko Lučić.

Bonus video: