DPS Kolašin: Nedopustivo da niko od predstavnika lokalne samouprave nije pozvan na otvaranje žičare

"U ime kluba odbornika DPS-a smatramo da je ovakavo postupanje od strane premijera Zdravka Krivokapića i ministra ekonomskog razvoja, Jakova Milatovića, nedopustivo i da je pokazatelj odnosa odlazeće Vlade prema opštini u kojoj nijesu činioci vlasti"

8108 pregleda 72 reakcija 19 komentar(a)
Sa otvaranja žičare, Foto: Dragana Šćepanović
Sa otvaranja žičare, Foto: Dragana Šćepanović

Nedospustivo je, tvrde u opštinskom odboru (OO) Demokratske partije socijalista (DPS) što niko od predstavnika kolašinske lokalne samouprave nije pozvan na otvaranje žičare K7.

"Danas u jednom od najznačajnih trenutaka za zimski turizam opštine Kolašin, a i cijele Crne Gore, na otvaranju žičare K7 koja će povezati ski centre 1450 i 1600, nijesu pozvani: predsjednik opštine Kolašin, predsjednik SO Kolašin, direktor Turističke organizacije Kolašin, kao ni ostali predstavnici lokalne samouprave čije je prisustvo ovom događaju bilo neophodno. U ime kluba odbornika DPS-a smatramo da je ovakavo postupanje od strane premijera Zdravka Krivokapića i ministra ekonomskog razvoja, Jakova Milatovića, nedopustivo i da je pokazatelj odnosa odlazeće Vlade prema opštini u kojoj nijesu činioci vlasti", tvrde u OO DPS.

U toliko značajnim momentima za Kolašin, ocjenjuju, odgovornost za takvo postupanje, "pored predstavnika Vlade snosi i naš sugrađanin Đuro Milošević, direktor Skijališta Crne Gore".

"Ali bez obzira što na ovom događaju nije bilo zvaničnih predstavnika opštine Kolašin, klub odbornika DPS-a čestita sugrađanima otvaranje novog ski lifta", piše u saopštenju OO DPS.

Povezani članci

14. Februar 2022.

U Kolašinu otvorena žičara K7

Bonus video: