Aerodromi CG narednih šest godina plaćaju EPCG mjesečno 7.200 eura

To je saopšteno iz kompanije Aerodromi Crne Gore koji su kazali da su sklopili ugovor sa Elektroprivredom o reprogramu dugovanja za struju koja nije plaćana od 2019. godine, te da taj dug iznosi preko pola miliona eura

4209 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Narednih šest godina Aerodromi Crne Gore će Elektroprivredi Crne Gore (EPCG) svakog mjeseca plaćati ratu u iznosu od 7.200 eura uz redovan mjesečni račun.

To je saopšteno iz kompanije Aerodromi Crne Gore koji su kazali da su sklopili ugovor sa Elektroprivredom o reprogramu dugovanja za struju koja nije plaćana od 2019. godine, te da taj dug iznosi preko pola miliona eura.

"Zahvaljujemo kolegama iz EPCG koji su prepoznali značaj ACG i koji nijesu pribjegli alternativnim načinima rješavanja ovog problema, a novi menadžment obećava da će po dosadašnjem principu nastaviti da otklanja sve uočene nedostatke", navodi se u njihovom saopštenju.

Državne kompanije, navode oni, ne treba da posluju na principu otpisa dugova bilo kome, pa ni među sobom, već svi treba da smo na usluzi građanima Crne Gore koji, u konačnom, i treba da imaju benefite od našeg rada.

Bonus video: