Veliki popusti na otvaranju renoviranog AROMA marketa u Budvi

Iz AROME su saopštili da su pored, značajnih popusta u periodu od 7. do 9. marta, za kupce pripremili razne poklone i druge cjenovne povoljnosti, a više informcija o tome može se naći ovdje.

25022 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Aroma
Foto: Aroma

Nova AROMA na staroj adresi. U tržnom centru „Plaza“ u Budvi, danas je otovoren renovirani AROMA market i tim povodom je za sve kupce, u naredna tri dana, obezbijeđen popust od 20 odsto na kompletan asortiman. Iz AROME su saopštili da su pored, značajnih popusta u periodu od 7. do 9. marta, za kupce pripremili razne poklone i druge cjenovne povoljnosti, a više informcija o tome može se naći ovdje.

„Na domaćem tržištu smo prepoznati po visokim standardima uređenosti marketa i konstantno postavljamo nove standarde u trgovniskoj djelatnosti, kada je u pitanju ambijent marketa, usluga i širina asortimana. Od strane potrošača smo prepoznati po visokokvalitetnom izboru svježih kategorija proizvoda, poput svježeg mesa, peciva i hljeba, te velikog izbora voća i povrća i gotovih jela. Podsjećamo da smo krajem prošle godine otovorili veliki pogon za preradu mesa i značajno podigli, i do tada visoke standarde, u izboru i kontroli kavliteta mesa. Aroma pogon za preradu mesa je prvi te vrste u okviru jednog maloprodajnog lanca u Crnoj Gori. Svaki komad mesa u svim našim marketima je jednako kvalitetan, svjež i siguran, a za kupce smo obezbijedili i deset vrsta zapakovanog svježeg mesa i prerađevina od mesa. Grad Budva je značajna turistička destinacija pa je za naše redovne potrošače i turiste važno da imaju mjesto gdje mogu da kupe već zapakovan komad kvalitetnog mesa „ – saopštili su iz kompanije Domaća trgovina.

U AROMA marketu u Budvi će biti i značajn izbor svježeg peciva i ukusnih hljebova po kojim su ovi makreti poznati u Crnoj Gori. Sva peciva se peku u okviru pekare u samom objektu tako da će kupcima biti na raspolaganju svježi prizvodi tokom cijelog dana.

Pored svježe kategorije, samo u ovom marketu kupci mogu pronaći veliki izbor proizvoda italijanse marke „Conad“, a tu je i robna marka „Montella“ koja se izdvaja po tome što je cjenovno veoma povoljna u mnogim kategorijama proizvoda.

„Domaća trgovina je kompanija koja ne prati već kreira nove standarde na našem tržištu, a ovim putem pozivamo kupce iz da posjete novootvoreni Aroma marketu u Budvi i iskorite povoljnosti koje smo im obezbjedili“ – dodali su iz kompanije.

Vrata AROMA marketa u tržnom centru „Plaza“ u Budvi su otvorena radnim danima od 7 do 21 h.

Dobro došli!

Vaša AROMA!